Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF GLISS KUR Ultimate Resist 400 ml

4,9 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF GLISS KUR Ultimate Resist 400 ml

Slabé vlasy bez života môžu pre vás byť minulosťou, stačí pravidelne používať šampón GLISS KUR Ultimate Resist! Jemná a šetrná textúra šampónu vlasy dokonale čistí a vyživuje. Unikátna receptúra ??s 3 účinkami pôsobí na štruktúru vlasov vnútri vlasových vlákien i na ich povrchu, dodáva silu, odolnosť a bohatosť účesu. Tajomstvo účinnosti šampónu spočíva v infúzii troch proteínov, ktoré vlasy posilňujú a cielene ich vnútorne regenerujú. Šampón pôsobí okamžite, posilňuje vlasy od korienkov po končeky a zanecháva ich až 20× silnejšie (pri použití v kombinácii s regeneračným expres balzamom). Nerobte kompromisy, doprajte svojim vlasom vhodnú regeneračnú starostlivosť!

Vlastnosti šampónu

  • Odstraňuje z vlasov nečistoty, je k vlasom veľmi šetrný
  • Regeneruje vlasovú štruktúru
  • Posilňuje vlasové vlákna po celej ich dĺžke
  • Dodáva vlasom silu, odolnosť a bohatosť
  • Predchádza budúcemu možnému poškodeniu vlasov

Účinné látky:

  • Tri-Protein Infusion - pôsobí v troch fázach pre okamžité posilnenie vlasového vlákna po celej jeho dĺžke, spevnenie štruktúry vlasu a ochranu vlasu pred budúcim poškodením, poskytuje slabým, vyčerpaným vlasom silu a nádherný vzhľad

Typ vlasov:
Pre slabé, vyčerpané vlasy.

Použitie:
Naneste šampón do mokrých vlasov a jemne vmasírujte. Dôkladne opláchnite. Používajte pravidelne.

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Hydrolyzed keratín, Panthenol, Cocodimonium hydroxypropyl Hydrolyzed keratín, Simmondsia chinensis seed oil, Disodium cocoamphodiacetate, Sodium benzoate, Citric acid, Parfum, Cocamide MEA, Dimethicone, PEG-7 glyceryl cocoate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, PEG-40 hydrogenated castor oil, hydrogenated castor oil, Mica, Linalool, Propylene glycol, Laureth-4, Laureth-23, Benzyl salicylate, CI 77891, CI 16255, CI 15985.

Kód:  VLS585
Produktové číslo:  9000100998932
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16