Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF GLISS KUR Ultimate Resist 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF GLISS KUR Ultimate Resist 200 ml

Počujete, ako vaše často namáhané vlasy volajú o pomoc? Každodenná úprava účesu im dáva poriadne zabrať. Horúci fén, žehlička na vlasy, nešetrné česanie – to všetko vlasom vôbec neprospieva. Doprajte im preto masku na vlasy SCHWARZKOPF GLISS KUR Ultimate Resist Mask 200 ml pre intenzívnu regeneráciu.

Pre okamžité posilnenie vlasov

Posilňujúca maska, ktorej jedinečná receptúra ??Tri-Protein Infusion pôsobí hneď v troch fázach, je určená špeciálne na slabé a vyčerpané vlasy. Okamžite po celej dĺžke posilní vlasové vlákno, spevní štruktúru vlasu a chráni vlasy pred ďalším poškodením. Vaše vlasy budú pevnejšie a odolnejšie od korienkov až ku končekom.

Typ vlasov:
Pre slabé a vyčerpané.

Aktívne látky:
Tri-Protein Infusion receptúra ??posilňuje, chráni a spevňuje vlasové vlákno.

Spôsob použitia:
Do vlhkých vlasov naneste primerané množstvo posilňujúcej masky a vmasírujte. Nechajte pôsobiť 1 minútu a dôkladne opláchnite. Proces opakujte 2 – 3krát týždenne.

Zloženie:
Aqua, cetearyl alcohol, Izopropyl myristate, Behentrimonium chloride, Distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Hydrolyzed keratín, Panthenol, Cocodimonium hydroxypropyl Hydrolyzed keratín, Stearamidopropyl dimetylamino, Cetyl palmitate, Dimethicone, Citric acid, Phenoxyethanol, Izopropyl alcohol, Metylparabén, Parfum, Cetrimonium chloride, guar hydroxypropyltrimonium chloride, Linalool, Cl 15985, Cl 16255.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 200 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  VLS617
Produktové číslo:  9000100998895
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11