Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF GLISS KUR Ultimate Resist 100 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF GLISS KUR Ultimate Resist 100 ml

Slabé vlasy bez života môžu byť pre vás minulosťou, stačí pravidelne používať vlasový sprej GLISS KUR Ultimate Resist! Dvojfázový regeneračný olej poskytuje výsledok s dvojitým efektom, dodáva vlasom pružnosť, žiarivý lesk, hĺbkovo vlasy regeneruje a zabezpečuje im výrazne väčšiu silu a odolnosť. Tajomstvo účinnosti prípravku spočíva v spojení troch proteínov, ktoré vlasy posilňujú a cielene ich vnútorne regenerujú. Vlasový sprej sa ľahko a rýchlo aplikuje. Nerobte kompromisy, doprajte svojim vlasom vhodnú regeneračnú starostlivosť!

Vlastnosti vlasového spreja

  • Regeneruje vlasovú štruktúru
  • Posilňuje vlasové vlákna po celej ich dĺžke
  • Dodáva vlasom silu, odolnosť a bohatosť
  • Predchádza budúcemu možnému poškodeniu vlasov
  • Jednoduchá aplikácia bez oplachovania

Účinné látky:

  • Tri-Protein Infusion - pôsobí v troch fázach pre okamžité posilnenie vlasového vlákna po celej jeho dĺžke, spevnenie štruktúry vlasu a ochranu vlasu pred budúcim poškodením, poskytuje slabým, vyčerpaným vlasom silu a nádherný vzhľad

Typ vlasov:
Pre slabé, vyčerpané vlasy.

Použitie:
Pred použitím dôkladne pretrepte. Rovnomerne nastriekajte na suché alebo uterákom vysušené vlasy. Neoplachujte. Nestriekajte do očí. Chráňte pred slnečným žiarením a mrazom.

Zloženie:
Aqua, Cyclomethicone, Phenyl trimethicone, Hydrolyzed keratín, Panthenol, Cocodimonium hydroxypropyl Hydrolyzed keratín, Prunus armeniaca kernel oil, Dimethiconol, Cetyl PEG / PPG-10/1 dimethicone, polyquaternium-16, Parfum, Lactic acid, Cetrimonium chloride, Sodium benzoate, Linalool , Benzyl salicylate, Limonene, Alpha-Isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Citronellol, CI 19140, CI 16035, CI 15985.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 100 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  VLS608
Produktové číslo:  9000101063165
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17