Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF GLISS KUR Total Repair 300 ml

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SCHWARZKOPF GLISS KUR Total Repair 300 ml

Maska na suché vlasy Gliss Kur Total Repair od značky SCHWARZKOPF intenzívne regeneruje a zanecháva vlasy poddajné a plné lesku. Táto maska vám prináša špeciálnu starostlivosť proti lámavosti pre suché a namáhané vlasy. Unikátna receptúra ??s krémovou textúrou zaistí až o 95 % nižšiu lámavosť vlasov (v porovnaní s neošetrenými vlasmi). Maska Gliss Kur Total Repair s 19 aktívnymi ingredienciami poskytuje vlasom perfektnú hĺbkovú regeneráciu, lesk a uľahčuje ich rozčesávanie. Nová regeneračná receptúra ??s komplexom tekutého keratínu cielene vypĺňa poškodenie vlasu ako na jeho povrchu, tak aj vo vnútri vlasového vlákna.

Kľúčové vlastnosti masky Gliss Kur Total Repair

  • Maska pre suché a namáhané vlasy
  • Gliss Kur Total Repair má 19 aktívnych ingrediencií
  • Pre hĺbkovú regeneráciu a lesk vašich vlasov
  • Maska s unikátnou receptúrou a krémovou štruktúrou
  • Gliss Kur Total Repair zaistí až o 95 % nižšiu lámavosť vlasov
  • Výsledkom sú poddajné vlasy plné lesku

Použitie:
Jemne vmasírujte do mokrých vlasov po umývaní a nechajte minútu pôsobiť. Dôkladne opláchnite. Používajte 2 – 3× týždenne.

Zloženie:
Aqua, Cetearyl alcohol, Isopropyl myristate, Behentrimonium chloride, Distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Stearamidopropyl dimethylamine, Cetrimonium chloride, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Panax ginseng root extract, Arginine, Arctium majus root extract, Acetyl tyrosine, Hydrolyzed soy protein, Polyquaternium-11, PEG-12 dimethicone, Niacinamide, Ornithine HCI, Citrulinne, Biotin, Panthenol, Cocodimonium hydroxypropyl hydrolyzed keratin, Hydrolyzed keratin, Cetyl palmitate, Parfum, Dimethicone, Citric acid, Phenoxyethanol, Isopropyl alcohol, Methylparaben, Linalool

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S keratínom

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 300 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Regenerácia
Kód:  VLS715
Produktové číslo:  9000101050851
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12