Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF GLISS KUR Supreme Fullness 300 ml

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SCHWARZKOPF GLISS KUR Supreme Fullness 300 ml

Maska pre jemné a oslabené vlasy GLISS KUR Supreme Fullness od značky SCHWARZKOPF intenzívne regeneruje a obnovuje poškodené vlasové väzby. Jej unikátna receptúra s Fiberbond Komplexom dodáva vlasom objem a obnovuje ich vnútorné väzby. Táto maska od Gliss Kur poskytuje vlasom okamžitý objem od prvého použitia vďaka zhustenej a posilnenej vlasovej štruktúre.

Kľúčové vlastnosti masky GLISS KUR Supreme Fullness

  • Maska pre jemné a slabé vlasy
  • GLISS KUR Supreme Fullness obnovuje vnútornú vlasové väzby
  • Pre hĺbkovú regeneráciu a lesk vašich vlasov
  • Unikátna receptúra s Fiberbond Komplexom dodáva vlasom objem

Použitie:
Jemne vmasírujte do mokrých vlasov po umývaní a nechajte minútu pôsobiť. Dôkladne opláchnite. Používajte 2 – 3× týždenne.

Zloženie:

Aqua, Cetearyl alcohol, Isopropyl myristate, Behentrimonium chloride, Distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Magnesium citrate, Panthenol, Cocodimonium hydroxypropyl hydrolyzed keratin, Hydrolyzed keratiun, Stearamidopropyl dimethylamine, Cetyl palmitate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Isopropyl alcohol, Methylparaben, Citric acid, Cetrimonium chloride, Parfum, Polyquaternium-37, Dicaprylyl carbonate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Sodium hydroxide, Linalool, Hexyl cinnamal, Limonene

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S keratínom

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 300 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Objem
Kód:  VLS721
Produktové číslo:  9000101075540
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06