Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF GLISS KUR Oil Nutritive 200 ml

Príslušenstvo k tovaru

SCHWARZKOPF GLISS KUR Oil Nutritive 200 ml

Počujete, ako vaše často namáhané dlhé vlasy volajú o pomoc? Každodenná úprava účesu im dáva poriadne zabrať. Horúci fén, žehlička na vlasy, nešetrné česanie - to všetko vlasom veľmi neprospieva. Doprajte preto svojim vlasom masku SCHWARZKOPF GLISS KUR Oil Nutritive Mask 200 ml pre ich okamžitú hĺbkovú regeneráciu.

Pre silu a hebkosť vašich vlasov

Vlasová maska je špeciálne určená pre dlhé vlasy s rozštiepenými končekmi, jej jedinečná receptúra ??obsahuje keratín a 8 skrášľujúcich olejov. Maska vyživuje vlasy ako zvnútra, tak i na povrchu vlasového vlákna. Vďaka tomu budú vaše vlasy lesklejšie, odolnejšie voči lámaniu a štiepeniu a budú sa ľahšie rozčesávať. Príjemná vôňa je bonus navyše. 

Typ vlasov:
Pre dlhé vlasy s rozštiepenými končekmi.

Aktívne látky:
Nemastná receptúra v kombinácii keratínu a 8 skrášľujúcich olejov chráni a spevňuje vlasové vlákno. Končeky vlasov budú uhladené a vyživené.

Spôsob použitia:
Do vlhkých vlasov naneste primerané množstvo regeneračnej masky a vmasírujte. Nechajte pôsobiť 1 minútu a dôkladne opláchnite. Proces opakujte podľa potreby, najlepšie 2 – 3× týždenne.

Zloženie:
Aqua, cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Dicaprylyl Carbonate, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Glycol Distearate, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus amygdala

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené

Objem

Objem 200 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  VLS616
Produktové číslo:  9000100766494
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13