Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF GLISS KUR Cocoa Butter Mask 3× 400 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF GLISS KUR Cocoa Butter Mask 3× 400 ml

Značka SCHWARZKOPF GLISS prináša masku 4 v 1 s proteínom a kakaovým maslom na poškodené a suché vlasy. Maska je oplachová a zanechá vaše vlasy lesklé i ľahko rozčesateľné. Účinnými zložkami v maske na vlasy sú sójový proteín a kakaové maslo. Vďaka týmto látkam, a pravidelnému používaniu masky, zostanú vaše vlasy hydratované, lesklé, vyživené a predídete ich lámaniu. Oceníte najmä vegánske zloženie prípravku, plných 96 % zložiek je výhradne prírodného pôvodu. SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask neobsahuje umelé farbivá. Viacúčelovú masku možno použiť 4 spôsobmi: na zjemneniu vlasov pred samotným umývaním, ako kondicionér, ako bezoplachovú starostlivosť alebo ako oplachovú masku.



Masky na vlasy môžu pomôcť snáď s čímkoľvek: uľahčujú rozčesávanie vlasov, zaisťujú hydratáciu, jemnosť, pružnosť a zabraňujú krúteniu vlasov. Maska SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter vám ponúka jemnú až intenzívnu starostlivosť v závislosti na potrebách vašich vlasov.


Kľúčové vlastnosti masky na vlasy SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter

  • SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask je viacúčelová maska pre poškodené a suché vlasy
  • Masku možno použiť 4 spôsobmi: pred umývaním, ako kondicionér, bezoplachovú starostlivosť alebo oplachovú masku
  • Účinnými zložkami Cocoa Butter Mask sú sójový proteín a kakaové maslo
  • Maska je oplachová a zanechá vaše vlasy lesklé i ľahko rozčesateľné
  • Pravidelným používaním budú vaše vlasy opäť lesklé, vyživené, hydratované a predídete ich lámaniu
  • 96 % zloženie prípravku je prírodného pôvodu
  • SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask neobsahuje umelé farbivá

Nové multifunkčné masky na vlasy s proteínom

Maska na vlasy SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter výkonne pôsobí a regeneruje vlasy podľa ich špecifických potrieb. Vegánska receptúra s proteínmi a orechovými maslami preniká hlboko do vašich vlasov a slúži na vyživenie, lesk a hydratáciu, vďaka čomu zabezpečí plnšie, silnejšie a žiarivejšie vlasy.

Ako správne používať masky na vlasy:

1) Masky na vlasy môžu našim vlasom poskytnúť odolnosť voči najrôznejším vplyvom prostredia, ale iba v prípade, ak sú používané správne. Používajte masku na vlasy aspoň raz týždenne. Ak sú vaše vlasy obzvlášť namáhané, môžete pre ošetrenie používať masku častejšie, a to aj dvakrát až trikrát týždenne.

2) Rovnomerne naneste masku na vlhké vlasy. Neaplikujte masku do oblasti nad uši, pretože v týchto miestach sú vlasy od korienkov prirodzene mastné.

3) Zabaľte si vlasy do turbanu z teplého uteráka a nechajte masku pôsobiť podľa času uvedeného na obale. Teplo spôsobuje otvorenie vlasovej vonkajšej vrstvy kutikuly a umožňuje tak preniknutie aktívnych zložiek a ich pôsobenie hlbšie vo vlase.

4) Po uplynutí času vlasy dôkladne opláchnite. Ak sa nachádzate v oblasti s tvrdou vodou, pre posledný cyklus oplachovania použite fľašu minerálnej vody – to zaručuje lesk.

Náš tip: Pre ešte intenzívnejšiu starostlivosť nechajte masku na vlasy pôsobiť ako nočné ošetrenie, kým spíte. Zabaľte si vlasy do mäkkej látky z mikrovlákna, aby ste zvýšili účinok tepla a chránili tým aj vankúš.

Pre žiarivé a zdravo vyzerajúce vlasy používajte vlasový balzam raz až dvakrát týždenne.


Správnym výberom masky na vlasy im zaistíte tú najlepšiu starostlivosť. Produkt vyberajte v závislosti od typu vašich vlasov.



Vyhovuje potrebám poškodených a suchých vlasov

Máte poškodené a suché vlasy? Maska na vlasy SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter vyhovuje potrebám poškodených a suchých vlasov. Vyvažuje vlhkosť vlasov, posilňuje vlasy a funguje ako prevencia pred lámaním vlasov. 96 % ingrediencií je prírodného pôvodu. Iste oceníte aj vegánske zloženie.


Masky na vlasy: Tipy a triky

Pre intenzívnejšiu starostlivosť zapracovávajte masku po prameni zhora nadol. Môže to trvať dlhšie, avšak je to intenzívnejšie, a to kvôli väčšej záruke pokrytia jednotlivých vlasov.

Zvlášť efektívny spôsob je nanesenie masky ráno. Dajte si vlasy do drdolu a nechajte masku pôsobiť celý deň. Vo večerných hodinách masku dôkladne opláchnite.

Malý núdzový trik: Ak potrebujete vlasy ošetriť rýchlo, vmasírujte masku do koncov vlasov a neoplachujte.


Zloženie:
Aqua (water, eau), Cetearyl alcohol, Isopropyl myristate, Behentrimonium chloride, Distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Orbignya oleifera seed oil, Prunus armeniaca (apricot) kernel oil, Tocopheryl acetate, Magnesium citrate, Hydrolyzed soy protein, Stearamidopropyl dimethylamine, Cetyl palmitate, Parfum (fragrance), Isopropyl alcohol, Citric acid, Guar hydroxypropyltrimoniumchloride, Sodium hydroxide, Sodium benzoate, Cetrimonium chloride, Dimethicone, Phenoxyethanol, Methylparaben, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl alcohol


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S vitamínmi

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 1 200 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  KSVL4348s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13