Obnoviť stránku

Schwarzkopf Essence Ultime Lemon Oil Blond & Bright Zosvetľujúce sprej 100ml

Príslušenstvo k tovaru

Schwarzkopf Essence Ultime Lemon Oil Blond & Bright Zosvetľujúce sprej 100ml

Essence Ultime Lemon Oil Blond&Bright

Vlasový sprej Essence Ultime Lemon vaše blond vlasy zosvetlí a odstráni všetky žlté odtiene. Jedinečným spôsobom vaše vlasy hydratuje, vyživuje a nádherne je rozžiari. Bohaté zloženie spreja dodá vlasom pevnosť a spoľahlivo ich chráni pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Doprajte si vlasy zosvetlené na krásny žiarivý odtieň!

Vlasový zosvetľovač je pre vaše väčšie pohodlie pri nanášaní v podobe spreja, ktorý jednoducho na vlasy rovnomerne nastriekate. Panthenol vaše vlasy upokojí a ošetrí, glycerín im dodá hĺbkovú a dlhodobú hydratáciu a citrusový olej osvieži vzhled vašich vlasov. Sprej zanechá vaše vlasy jemné, hodvábne lesklé a perfektne zosvetlené. Majte krásny a prirodzený odtieň vlasov!
Typ vlasov:

Pre blond vlasy.
použitie:
Nanášajte rovnomerne na vlasy z dostatočnej vzdialenosti.
objem:
100 ml
zloženie:
Voda, Hydrogen peroxide, Panthenol, Citrus aurantium dulcis peel oil, PEG-40 hydrogenated castor oil, Hydrolyzed pearl, Glycerín, Ammonium hydroxide, Etidronic acid, PVP, Amodimethicone, 2,6-dicarboxypyridine, Parfum, Disodium pyrophosphate, Maris sal, Cyclomethicone , Cetrimonium chloride, Phenoxyethanol, Trideceth-12, Limonene, Citronellol, Geraniol, Pantolactone, Butylphenyl methylpropional, Alpha-Isomethyl ionone, Coumarin, Sodium benzoate

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 100 ml
Kód:  VLS045
Produktové číslo:  9000100940016
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04