Obnoviť stránku

Schwalbe G-One Allround 40-622 Addix Performance R.G. TLE classic skin skladací

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Schwalbe G-One Allround 40-622 Addix Performance R.G. TLE classic skin skladací

Potrebujete si kúpiť nový plášť na bicykel? Potom tiež záleží aký rozmer na svojom bicykli máte. Konkrétne tento využijete pri jazde na suchom aj mokrom povrchu, na vozovke, cestách či v teréne. Dá sa využiť na jazdy prakticky za akýchkoľvek podmienok. Plášť na bicykel Schwalbe sa hodí na krosový. Jeho celková šírka predstavuje 40 mm. Na bočnici nájdete až tri varianty rozmerov. Každý z nich uvádza jeho priemer a šírku. Jeden z nich je metrické značenie ETRTO. Údaje prvej číslice uvádzajú vonkajšiu šírku nafúknutého plášťa a tá druhá jeho vnútorný priemer od pätky plášťa k pätke. U tohto typu nadobúda hodnotu 40-622. Pri výbere toho správneho plášťa na bicykel môžete vziať do úvahy aj hodnotu TPI. Čím viac vláken je použitých, o to menej gumy treba, takže bude ľahší. Vyššie číslo TPI znamená, že má nižší valivý odpor, plášť sa lepšie prevaľuje cez prekážky a má lepšiu priľnavosť k povrchu. U tohto typu jeho hodnota predstavuje 67. Schwalbe G-One Allround 40-622 Addix Performance R.G. TLE classic skin skladací je opatrený pätkou, tá je kevlarová (skladacia). Je takisto nutné počítať s hmotnosťou 480 g.

Najdôležitejšie vlastnosti plášťa na bicykel Schwalbe G-One Allround 40-622 Addix Performance R.G. TLE classic skin skladací

  • Hodí sa na krosový
  • Má univerzálne využitie, takže nie ste závislí od jedného druhu povrchu
  • Typ plášťa: dušový
  • Šírka tohto plášťa na bicykel je 40 mm
  • Značenie ETRTO nadobúda v tomto prípade hodnotu 40-622
  • Pri nákupe myslite na to, že jeho hmotnosť je 480 g
  • Bicyklový plášť Schwalbe G-One Allround 40-622 Addix Performance R.G. TLE classic skin skladací má pätku, ktorá je kevlarová (skladacia)
  • TPI má hodnotu 67

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bicykla Krosový

Typ

Typ plášťa Dušový
Terén Univerzálne

Rozmery

ETRTO rozmer 40-622
Šírka plášťa 40 mm (1,57 ")

Hmotnosť plášťa

Hmotnosť 480 g

Vlastnosti

TPI 67
Pätka Kevlarová (skladacia)
Kód:  SCHW156
Produktové číslo:  1165406201

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11