Obnoviť stránku

Schupp Kúpeľový olej – Balzam 1 l

28,58 €

Schupp Kúpeľový olej – Balzam 1 l

Špeciálne vyvinutý kúpeľový olej na suchú a citlivú pokožku. Slnečnicový olej obsahujúci vitamín E a olej z pšeničného klíčka sú vo vode jemne emulgované a následne veľmi dobre vstrebané pokožkou. Dermatologicky testované. Slnečnicový olej obsahuje významné množstvo vitamínu E a esenciálnych mastných kyselín, pôsobí regeneračne a hojivo. Podporuje prekrvenie pokožky a tým podporuje vstrebávanie prospešných látok. Je vhodné ho teda miešať s inými olejmi. Má zvláčňujúce účinky a napomáha hojeniu akné a ďalších kožných problémov, medzi ktoré patria aj ekzémy. Pšeničné klíčky obsahujú množstvo živín a aktívnych látok, ktoré prinášajú prospech pre náš organizmus. Vďaka vysokému obsahu vitamínov radu B pôsobí priaznivo na funkciu mozgu a nervovú sústavu. Nedostatok vitamínu B1 alebo B6 môže spôsobiť nervozitu, podráždenosť alebo dokonca depresiu. Odporúča sa teda dbať na dostatočný prísun týchto potrebných látok. Vitamín E patrí medzi významné antioxidanty a chráni pred škodlivými voľnými radikálmi, spomaľuje starnutie a podporuje činnosť srdca.

Kľúčové vlastnosti oleja do kúpeľa Schupp

  • Dávkovanie: 15 ml na 150 l kúpeľovej vody
  • Teplota vody 36 – 38 °C
  • Doba kúpeľa 10 – 20 minút
  • Po kúpeli odporúčame 30 minút odpočinku
  • Kúpeľový olej je penivý, pokiaľ ho budete používať vo whirlpooloch, je nutné použiť odpeňovač

Zloženie

Helianthus Annuus Seed Oil, Propylene Glycol Oleth-5, Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Ascorbyl palmitate, Propyl Gallate, Linalool, Geraniol, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, BHT.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 1 000 ml

Typ prípravku

Typ prípravku Olej

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Regeneračný, Uvoľňujúci
Špecifikácia Netoxické

Počet ks v balení

Počet ks v balení 1 ks
Kód:  SPPolsrt02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7074

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18