Obnoviť stránku

SCHOLL Kúpeľ na nohy 150 ml

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SCHOLL Kúpeľ na nohy 150 ml

Péče o nohy SCHOLL Koupel na nohy

Kúpeľ na nohy Velvet Smooth poskytuje nohám potrebnú relaxáciu a účinne ich čistí od zvyškov suchej kože. Príjemná starostlivosť dodáva nohám úľavu a jedinečným spôsobom ich pripraví na ďalšie denné zaťaženie alebo na nočný odpočinok. Bohaté zloženie prípravku obsahuje kombináciu zeleného kaviáru, morského séra a vitamínu E. Tieto látky pokožku upokojujú, vyživujú a do hĺbky hydratujú. Doprajte si relaxáciu v podobe kúpeľa pre vaše nohy!

Nohy sú najviac zaťažovanou časťou tela, ktorú používame každý deň veľakrát. Preto ani starostlivosť o nohy by nemala byť okrajová, ale mala by obsahovať ucelenú kombináciu rôznych ošetrení, ktoré nohám uľavia, dodajú im vitalitu a ich pokožke jemnosť a zdravý vzhľad. Kúpeľ je veľmi účinná časť starostlivosti o nohy, pokožka pri nej čerpá živiny, vitamíny a navyše nohy dočisťuje od zvyškov odumretej kože. Kúpeľ na nohy Scholl zanechá nohy príjemne odpočinuté a ich pokožku pružnú, sviežu a hodvábne jemnú. Rozmaznávajte svoje nohy, aby boli zdravé a krásne!
Aktívne látky:

  • Zelený kaviár - dodáva pokožke silu, pevnosť, pružnosť a hĺbkovú hydratáciu.
  • Morské sérum - posilňuje pokožku, dodáva jej vitalitu a hodvábnu jemnosť.
  • Vitamín E - posilňuje obranyschopnosť pokožky, dodáva jej pevnosť, predchádza jej predčasnému starnutiu.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.
Použitie:
Rozpustite prípravok do vlažného vodného kúpeľa a namáčajte nohy podľa vašej potreby.
Objem:
150 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ produktu

Typ produktu Kúpeľ na nohy
Kód:  NOH015
Produktové číslo:  5052197028058

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16