Obnoviť stránku

SCHOLL Bylinný krém pre suchú pokožku 100 ml

2,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SCHOLL Bylinný krém pre suchú pokožku 100 ml

Krém na nohy SCHOLL Bylinný krém pro suchou pokožku

Bylinný krém Scholl je určený pre suchú pokožku chodidiel a rúk. Bohaté zloženie obsahuje výťažok z harmančeka, aloe vera a rozmarínový olej. Jemne sa stará o pokožku, zjemňuje hrubú kožu a dodáva jej potrebnú hydratáciu aj výživu. Krém je ideálny na ošetrenie či osvieženie unavených rúk a chodidiel, po práci alebo športe. Po nanesení sa rýchlo vstrebáva, osviežuje pokožku a dodáva jej hodvábnu jemnosť. Rozmaznávajte svoje nohy prírodným krémom s obsahom upokojujúcich bylín!

Výťažky z harmančeka majú upokojujúce a protizápalové účinky, rýchlo hoja drobné ranky a zabraňujú podráždeniu. Krém pokožku hĺbkovo hydratuje, dodáva jej prirodzenú pružnosť a vláčnosť. Aloe vera pôsobí na pokožku blahodarne, obsahuje viac ako 200 účinných zložiek, ktoré sa o pokožku jemne starajú. Bylinný krém je skvelým pomocníkom, ktorý rýchlo ošetrí nohy po športovej záťaži aj ruky po práci. Po pravidelnom používaní dokonale odstráni stvrdnutú pokožku a zanechá ruky aj nohy hodvábne jemné. Dodajte vašim nohám osvieženie v podobe prírodného krému!
Aktívne látky:

  • Výtažky z harmančeka - majú upokojujúce a protizápalové účinky, zabraňujú podráždeniu pokožky.
  • Glycerín - má vynikajúce hydratačné a zvláčňujúce účinky.
  • Aloe vera - osviežuje, hydratuje, vyživuje a chráni pokožku pred vonkajším škodlivým vplyvom.
  • Rozmarínový olej - zvláčňuje, posilňuje pokožku a jej obranyschopnosť, dodáva jej hydratáciu.

Typ pokožky:
Pre suchú pokožku.

Použitie:
Malé množstvo krému jemne vmasírujte do pokožky rúk či nôh. Ideálne je použitie na noc, kedy sa krém dokonale vstrebáva, alebo po práci či športe, kedy sú ruky a nohy unavené.
Objem:
100 m

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ produktu

Typ produktu Krém
Kód:  NOH007
Produktové číslo:  4006671181341

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17