Obnoviť stránku

Schleich 13854 Hříbě plemene Quarter

Príslušenstvo k tovaru

Schleich 13854 Hříbě plemene Quarter

Máte doma malého zvieracieho nadšenca? Potom sa mu budú páčiť prepracované figúrky koní, napríklad Žriebä plemena Quarter od nemeckého výrobcu hračiek Schleich. Figúrka Schleich Žriebä plemena Quarter je ručne maľovaná a vyrobená z kvalitného materiálu, navyše tak, aby zodpovedala skutočnému žriebäťu. Figúrka Schleich Žriebä plemena Quarter je súčasťou zberateľskej série Koňský klub. Nazbierajte všetky kone a užite si život v stajniach a vychádzky do prírody.

Kľúčové vlastnosti figúrky Schleich Žriebä plemena Quarter

  • Ručne maľovaná figúrka od značky Schleich
  • Verná napodobenina žriebäťa plemena Quarter s prepracovanými detailmi
  • Figúrka Schleich Žriebä plemena Quarter je vyrobená z kvalitného gumového materiálu
  • Súčasť radu Schleich Koňský klub
  • Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov

Spoznajte zaujímavý svet koní

S figúrkou Schleich Žriebä plemena Quarter môžete spoznať zaujímavý svet koní. Aké vlastne žriebä plemena Quarter je? Quarter horse, inak tiež americký kovbojský kôň, je jedno z najstarších amerických plemien koní, ktoré sa chová od začiatku 17. storočia. Meno Quarter pochádza sa spojenie "Quarter mile" čiže závod na štvrť míle. V týchto pretekoch behalo toto plemeno rýchlejšie ako ostatné kone, a to cca za 21 sekúnd. Plemeno sa správalo hlavne pre šport. Medzi jeho ďalšie povahové prednosti patrí rýchlosť, schopnosť práce s dobytkom, inteligencia a láskavosť. Vďaka svojej povahe je to tiež ideálny kôň na rodinné vychádzky. Quarter horse je kôň menšieho vzrastu, ale ťažkej konštrukcie s dobrým svalstvom na celom tele. Na výšku máva medzi 140 až 150 cm. Hmotnosť sa pohybuje okolo 500 – 600 kg.

Rozmery:
8 × 8,1 × 2,6 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 8,1 cm

Vlastnosti

Druh Zvieratká
Použitie Na hranie
Vlastnosti Nepohyblivé
Počet figúrok 1 ks
Materiál Plast
Kód:  HRAif6683
Produktové číslo:  4055744026355

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01