Obnoviť stránku

Schleich 14809 Velký bílý žralok

4,8 6 hodnotení
11,40 €

Schleich 14809 Velký bílý žralok

Máte doma malého zvieracieho nadšenca? Potom sa mu budú páčiť prepracované figúrky divokých zvierat, napríklad Veľký biely žralok od nemeckého výrobcu hračiek Schleich. Figúrka Schleich Veľký biely žralok je ručne maľovaná a vyrobená z kvalitného materiálu, navyše tak, aby zodpovedala skutočnému žralokovi. Figúrka Schleich Veľký biely žralok je súčasťou zberateľskej série Divoká príroda. Nazbierajte všetky zvieratá z džungle, lesa, oceánu a safari a preneste sa do divokej prírody, kde sa zvieratá stretávajú, bojujú, žijú a prežívajú...

Kľúčové vlastnosti figúrky Schleich Veľký biely žralok

  • Ručne maľovaná figúrka od značky Schleich
  • Verná napodobenina žraloka s prepracovanými detailmi
  • Figúrka Schleich Veľký biely žralok je vyrobená z kvalitného gumového materiálu
  • Súčasť radu Schleich Divoká príroda
  • Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov

Spoznajte zaujímavý svet divokých zvierat

S figúrkou Schleich Veľký biely žralok môžete spoznať zaujímavý svet divokých zvierat. Aký vlastne biely žralok je? Biely žralok sa vyskytuje väčšinou v pobrežných vodách. Dosahuje maximálnu dĺžku okolo 5 metrov a hmotnosti aj viac ako 1 tonu. Dožíva sa aj viac ako 70 rokov. Patrí k najrýchlejším žralokom, môže nakrátko zrýchliť až na 56 km/h. Živí sa predovšetkým morskými rybami a cicavcami, zvlášť plutvonožcami, v menšej miere aj plazmi a vtákmi. Žralok má rad jemne vrúbkovaných trojuholníkovitých zubov, ktoré sa často obmieňajú a nahrádzajú zuby vypadnuté. Keď sa žralok zahryzne, trasie hlavou zo strany na stranu, čím používa čeľuste ako ozubenú pílu oddeľujúcu mäso. Jeho jediným predátorom okrem človeka je kosatka dravá.

Rozmery:
17,7 × 7,8 × 8 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 7,8 cm

Vlastnosti

Typ Soška
Druh Zvieratká
Použitie Na hranie
Vlastnosti Nepohyblivé
Počet figúrok 1 ks
Materiál Guma

Herné súpravy

Počet kusov v súprave 1 ks

Druh

Druh Figúrky

Rad

Rad Wild Life

Téma

Téma Zvieratá
Kód:  HRAif6697
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4055744020773

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17