Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF GOT2B TameItSoftly 100 ml

Príslušenstvo k tovaru

SCHWARZKOPF GOT2B TameItSoftly 100 ml

Podporte vašu prirodzenú krásu

So suchou olejovou hmlou got2b Tame It Softly od Schwarzkopf v priebehu chvíľky vytvoríte perfektný styling účesu zodpovedajúci súčasným trendom. Vašim vlasom dodáte nielen úžasný a prirodzený vzhľad, ale aj dokonalú ochranu a výživu. Tento prípravok v žiadnom prípade nesmie chýbať vo vašej kabelke či plážovej taške.


Kľúčové vlastnosti got2b Tame It Softly

  • Suchá olejová hmla na vlasy od značky Schwarzkopf
  • Nezaťažujúce zloženie s ošetrujúcim ochranným olejom
  • Chráni vaše vlasy a vyživuje ich
  • Pre perfektný styling vášho účesu

Dokonalá fixácia

Nová receptúra prípravkov got2b dodá vašim vlasom štruktúru, žiarivý lesk bez najmenšej mastnoty a samozrejme aj dlhotrvajúcu fixáciu. Tento sprej je ideálny pre vytvorenie ležérneho a prirodzene vyzerajúceho účesu, ktorý bude pôsobiť moderným dojmom. Prípravok sa aplikuje krátkymi strekmi zo vzdialenosti 30 cm bez rozčesávania.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 100 ml

Podľa radu

Podľa radu Got2b

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  STL160
Produktové číslo:  9000101210750
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03