Obnoviť stránku

SC 2 Deluxe EasyFix Premium

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SC 2 Deluxe EasyFix Premium

Pomocou parného čističa Premium SC 2 Deluxe EasyFix vyčistíte tvrdé podlahy, dlaždičky, drez, okná alebo pokojne celú kúpeľňu. Parný čistič vyčistí všetko úplne bez chémie a šetrne k životnému prostrediu. Pri dôslednom používaní odstráni 99,99% všetkých baktérií, ktoré sa bežne nachádzajú v domácnosti na tvrdých podlahách. Okrem iného ponúka čistič tiež dvojstupňovou reguláciu pary k jej uspôsobenie povrchu a stupni znečistenia.



Kľúčové vlastnosti parného čističa SC 2 Deluxe EasyFix Premium

  • Vyčistíte tvrdé podlahy, dlaždičky, drez alebo pokojne celú kúpeľňu
  • Šetrný k životnému prostrediu
  • Dvojstupňová regulácia pary k prispôsobeniu pary povrchu a stupni znečistenia
  • Parný čistič SC 2 Deluxe EasyFix Premium je vybavený inovatívnym LED krúžkom na držadle
  • Ergonomicky tvarovaná podlahová hubica EasyFix
  • Možnosť uložiť všetko príslušenstvo v extra dlhom sáčku na príslušenstvo alebo priamo na prístroj
  • O vašu bezpečnosť počas upratovania sa postará bezpečnostný ventil a detská poistka
  • Ponúka bohaté príslušenstvo

Praktická LED kontrolka

Aby ste spoznali, či je čistič SC 2 Deluxe EasyFix Premium pripravený na použitie, disponuje prístroj inovatívnym LED krúžkom na držadle. Ak svieti LED kontrolka na červeno, prístroj sa ešte ohrieva. Zelená farba potom značí, že je čistič pripravený na prevádzku.

Podlahová hubica EasyFix

O perfektné výsledky čistenia sa postará ergonomicky tvarovaná podlahová hubica EasyFix s flexibilným kĺbom a technológií lamiel. Na hubicu možno ľahko nasadiť utierku na podlahy z mikrovlákien, ktorú upevníte pomocou upínacieho systému a opäť ju bez kontaktu s nečistotami odstránite. Pomocou parného čističa SC 2 Deluxe EasyFix Premium bude podlaha perfektne uprataná.

Možnosť uloženia príslušenstva

Benefitom parného čističa SC 2 Deluxe EasyFix Premium je možnosť uložiť všetko príslušenstvo vrátane predlžovacích rúrok v extra dlhom sáčku na príslušenstvo alebo priamo na prístroj. Ušetríte tak veľa miesta a navyše máte vždy všetko po ruke.



Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť počas upratovania sa postará bezpečnostný ventil. Ak máte deti, určite oceníte zabudovanú detskú poistku, ktorá ochráni vaše ratolesti pred nechcenou manipuláciou. Parný čistič SC 2 Deluxe EasyFix Premium je bezpečný a zároveň účinný prístroj.


Parní čistič SC 2 Deluxe EasyFix Premium

bohaté príslušenstvo

Parný čistič SC 2 Deluxe EasyFix je všestranne vybavený. Ponúka bohaté príslušenstvo, ktoré vám uľahčí upratovanie vašej domácnosti. Súčasťou balenia je Power tryska, ručná hubica, tryska s bodovým lúčom, guľatú kefu (malý) a okrúhlu kefu (veľký). Nechýba tiež 2 predlžovacie trubky a 2 utierky z mikrovlákna na suchý zips. Od varnej dosky až po ťažko prístupné miesta v kúpeľni, vyčistíte všetko ľahko a rýchlo. Navyše je čistenie vždy hygienické a účinné.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 1 500 W
Objem nádoby 1 l
Tlak pary 3,2 bar

Funkcie

Funkcie Detská poistka, Bezpečnostný ventil, Nastaviteľný výstup pary
Kód:  KARPC591
Produktové číslo:  1.513-253.0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12