Obnoviť stránku

Satfinder

4,0 111 hodnotení
13,70 €

Satfinder

Kvalitný a lacný merací prístroj pre čo najrýchlejšie a najpresnejšie nastavenie najsilnejšieho signálu parabolickej antény s konvertorom slúžiacej na vyhľadanie pozícií satelitov.
Merač sa vyznačuje jednoduchým použitím, kedy ho zapojíte medzi LNB konvektor a satelitný prijímač a silu signálu vám ukáže ručička na stupnici okalibrovanej hodnotami 0-10. Okrem vizuálneho zobrazenia sily signálu na podsvietenej stupnici je prístroj vybavený ešte akustickou signalizáciou s cieľom uľahčiť presné a včasné nastavenie polohy antény. Napájanie je zabezpečené cez koaxiálny kábel zo satelitného prijímača.
Merač je vhodný nielen pre pevné satelitné anténne systémy, ale aj o mobilné zostavy, trebárs na karaváne, kedy vám poskytne neoceniteľnú službu.
Parametre a špecifikácie:
typ:FSAT 1
Frekvenčný rozsah:
950 - 2150 MHz
Citlivosť:
7 dB
Zisk:
17 dB
Rozsah zisku LNB:
52-60 dB
Vstupná úroveň:
-25 Až -75 dBm
Napájanie z prijímača:
13-18 V
Odber:
100 mA
Funkcia:
Vyhľadávač družíc
Pre analógové i digitálne sat. prijímače
Systém: Analógové meranie
2 x F-konektor
Akustická signalizácia
Podsvietená stupnica
Rozmery:
100 x 60 x 40 mm
Hmotnosť:
100 g

Kód:  JT093
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Satfinder

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19