Obnoviť stránku

Satelitné prijímače (DVB-S set-top boxy)

Satelitný prijímač vám umožní spracovať satelitný digitálny signál z paraboly a zobraziť ho na televíznu obrazovku. Či už s obľubou sledujete športové podujatia, alebo filmové hity, môžete si byť istí, že vaša programová ponuka sa výrazne rozrastie. Viac sa o týchto produktoch dozviete nižšie. Čítajte ďalej.

Pokračovať
Spresniť parametre
30 položiek

Satelitné prijímače (DVB-S set-top boxy)

Satelitný prijímač vám umožní získať prístup k radu programov a TV staníc z celého sveta, navyše vo vysokom rozlíšení, keďže zaistí pripojenie k pozemnému, káblovému alebo satelitnému vysielaniu. Doba pokročila a mnohým prijímačom dnes už nerobí problém ani pripojenie k internetu. Satelitné prijímače sú tak mimoriadne užitočné zariadenia, najmä pre milovníkov televíznej zábavy.

Ako vybrať satelitný prijímač?

Ak sa pýtate, ako vybrať satelitný prijímač, zvážiť treba niekoľko faktorov a najmä funkcií, ktorými tieto zariadenia môžu disponovať. Na výber sú prijímače bez rozšírenia, teda najlacnejší variant získavania satelitného pripojenia. Dostupný je ale aj satelitný prijímač rozšíriteľný o satelitné karty. Mali by ste si tiež rozmyslieť, či vám postačí prijímač podporujúci HD, Full HD alebo 4K rozlíšenie. Pre mnohých používateľov potom môže byť praktická funkcia nahrávania programov alebo prítomnosť čítačky pamäťových kariet. Nezabudnite si tiež overiť, či daný prijímač podporuje vami preferovaný jazyk.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02