Obnoviť stránku

SARIS GRAND FONDO

Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru

SARIS GRAND FONDO


Saris Grand Fondo je elegantný nosič na piate dvere pre dva bicykle. Je navrhnutý na vertikálne upevnenie bicyklov tak, aby boli medzi koncovými svetlami a evidenčným číslom, vďaka čomu ich nijako nezakrývajú a nebránia v ich viditeľnosti – nie je potrebné mať tretiu značku. S Grand Fondo bez problémov prepravíte akýkoľvek bicykel, do zámkového systému pohodlne a bezpečne pripevníte kolesá s rozmerom 26 – 29". Nosič je vyrobený z hliníka a pýši sa veľmi nízkou hmotnosťou, pevnosťou a vysokou odolnosťou. Držiaky predného aj zadného kolesa sú vyrobené z odolného plastu vystuženého hliníkovými prvkami. Úchytné háky sú opatrené gumou, lak vozidla je tak pri kontakte s nimi ochránený.

Kľúčové vlastnosti nosiča bicyklov na zadné dvere SARIS GRAND FONDO

  • Určený pre 2 bicykle s celkovou hmotnosťou do 32 kg
  • Nízka hmotnosť
  • Upevnenie a stabilizácia bicykla vo vertikálnej polohe bez kontaktu s rámom
  • Hmotnosť 7,2 kg
  • Aerodynamické upevnenie kolies
  • Certifikácia TÜV ISO 15263-4: 2006/XP R18-904-4: 2008

Tvrdé kritériá splnené

Nosič spĺňa najprísnejšie nemecké (európske) kritériá kvality pre každý jednotlivý kus uvádzaný na trh. Nezávislý inšpekčný a certifikačný orgán TÜV totiž realizuje celý komplex certifikačných, kontrolných, skúšobných a poradenských činností smerujúcich k zaisteniu bezpečnosti výrobku. Výrobok označený týmto certifikátom teda spĺňa najprísnejšie kritériá kvality a môžete sa naň spoľahnúť v každom ohľade.

Kód:  SPTmf059
Produktové číslo:  872U

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11