Obnoviť stránku

SARIS BONES 3

Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru

SARIS BONES 3

Vyrážate radi na aktívnej dovolenky, kde vám nesmie chýbať bicykel či korčule? Už dlhšiu dobu zháňate nosič na bicykle, ktorý je pevný, bezpečný a nijako nenarúša vzhľad vášho auta? Potom nesmiete prehliadnuť SARIS BONES 3, ktorý sa inšpiruje hlavne skúsenosťami zákazníkov. Je určený pre tri bicykle s maximálnou nosnosťou 48 kilogramov.

Kľúčové vlastnosti

  • Rám nosiča vyrobený zo vstrekovaného plastu je najpevnejší na trhu
  • Určený pre 3 bicykle
  • 100 % recyklovateľný nekorodujúci materiál
  • Upevnenie a stabilizácia bicykla špeciálnymi páskami, zabezpečenie proti pohybu
  • Nastaviteľné ramená kompatibilné s väčšinou automobilov
  • Patentované
  • Doživotná záruka na chyby materiálu
  • Certifikát kvality TÜV ISO 15263-4:2006/XP R18-904-4:2008

Dokonalá konštrukcia

Nosič Bones 3 je skonštruovaný z odolných a 100 % recyklovateľných plastov. Vylisované vstrekované ramená a nohy nosiča nikdy nezhrdzavejú. Nemusíte sa obávať, že vám nosič na auto nesadne. Intuitívne sa prispôsobí tvaru kufra a nárazníka vozidla, je kompatibilný s takmer každým typom auta od sedanu, hatchbacku po SUV, a je možné ho inštalovať cez väčšinu spojlerov piatych dverí.

Jednoduchá inštalácia

S nosičom sa nemusíte obávať, že sa niečo počas transportu pokazí. Montáž je rýchla a bezproblémová vďaka úchytným kotvám remeňov, ktoré sú potiahnuté vinylom. Ten je navyše veľmi šetrný k laku auta. Bicykle sa počas transportu nedotýkajú, ani sa o seba neodierajú a máte ich kedykoľvek po ruke bez zbytočného zdvíhania nad hlavu.

Kód:  SPTmf056
Produktové číslo:  801UBL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13