Obnoviť stránku

SAPPHIRE R9 270X DUAL-X OC BOOST

5,0 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAPPHIRE R9 270X DUAL-X OC BOOST

Grafická karta vyššej triedy , Ktorá svojím výkonom zapadá presne do sna každého hráčskeho fanúšika. Zahrajete si s ňou všetky moderné vychytávky s maximálnymi detailami vo Full HD rozlíšení. Vo väčšine prípadov, aj so zapnutým vyhladzovaním. Tento model je navyše vybavený nereferenčným chladením, ktoré čip ticho udržia na nízkych teplotách.
1280 unifikovaných jednotiek taktovaných na frekvenciu 1050 MHz disponuje výkonom, ktorým trhá asfalt z cesty. Pokročilý 28 nm výrobný proces totiž umožnil znížiť spotrebu a zároveň zvýšiť výkon. Čip komunikuje s 2 GB rýchlou GDDR5 pamäťou cez 256bitová zbernicu . Prekvapením je prítomnosť úplne nového programovacieho rozhrania Mantle , ktoré dokáže vymáčknúť z hardwaru maximum výkonu a oproti DirectX dovolí až deväťnásobné volanie vykresľovacích funkcií.
Dobré chladenie je základom dlhej životnosti komponentov a stabilného výkonu. Použitý nereferenčný chladič s označením Dual-X vyniká tichou prevádzkou a nízkymi teplotami . K sprevádzkovaniu karty budete potrebovať aspoň 500 W zdrojdvoma PCI-Express konektormi.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 109 mm
Výška 35 mm
Hĺbka 228 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R9 270X
Počet stream procesorov 1 280×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier, Profesionálne

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 020 MHz
Frekvencia pamäte 5 600 MHz (5,6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 180 W
Kód:  EL736c
Produktové číslo:  11217-01-20G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11