Obnoviť stránku

SAPPHIRE R7 265 DUAL-X

4,9 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAPPHIRE R7 265 DUAL-X

Grafika SAPPHIRE R7 265 DUAL-X je karta vyššej strednej triedy, ktorá svojím výhodným pomerom ceny a výkonu tvorí ideálnu voľbu pre nadšených hráčov vyžadujúcich výkon vo vysokom rozlíšení. Zahráte si s ňou všetky moderné kúsky na vysoké detaily vo Full HD rozlíšení, vo väčšine prípadov tiež so zapnutým vyhladzovaním. Tento model je navyše vybavený nereferenčným chladením, ktoré čip ticho udrží na nízkych teplotách. Vďaka dostupnosti niekoľkých výstupov je možné využiť technológiu AMD Eyefinity na vychutnanie si perfektného obrazového zážitku na viacerých monitoroch súčasne.
1024 unifikovaných jednotiek taktovaných na frekvenciu 900 MHz disponuje výkonom, ktorý sa nezľakne ani tých najnáročnejších počítačových hier. Pokročilý 28 nm výrobný proces totiž umožnil znížiť spotrebu a zároveň zvýšiť výkon. Čip komunikuje s 2 GB rýchlych GDDR5 pamätí cez 256-bitovú zbernicu. Ohromným prekvapením je prítomnosť úplne nového programovacieho rozhrania Mantle. To dokáže dostať z hardvéru maximum výkonu a oproti DirectX dovolí až deväťnásobné volanie vykresľovacích funkcií.
Dobré chladenie je základom dlhej životnosti komponentov a stabilného výkonu. Použitý nereferenčný chladič s označením Dual-X vyniká tichou prevádzkou a nízkymi teplotami. K sprevádzkovaniu karty budete potrebovať aspoň 500 W zdrojdvoma PCI-Express konektormi. Karta sa zapája do 16x PCIe 3.0 (kompatibilné s PCIe 2.0) a vedľa dvoch klasických DVI konektorov disponuje aj HDMI a DisplayPortom.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 109 mm
Výška 35 mm
Hĺbka 228 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R7 265
Počet stream procesorov 1 024×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 5 600 MHz (5,6 GHz)
Frekvencia shaderov 900 MHz

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 150 W
Kód:  EL735o1
Produktové číslo:  11232-00-20G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16