Obnoviť stránku

SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 56 8 G HBM2

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 56 8 G HBM2


Vychutnajte si nekompromisný herný zážitok v podaní grafickej karty Sapphire Nitro+ Radeon RX Vega 56. Táto profesionálna herná grafika bez problémov zvládne v rozlíšení 4K a 60 fps herné pecky ako je napr. Wolfenstein II, Forza Motorsport 7, Battlefield 1, Call of Duty: World War II, Star Wars Battlefront 2 alebo Prey. S unikátnou funkciou Chill On dosiahne karta až o 13 % nižšie priemerné teploty, až o 31 % nižšiu spotrebu elektrickej energie a mimoriadne rýchle odozvy – až o 32 % rýchlejšie. Chill On vám v zlomku sekundy poskytne nekompromisný výkon.


Kľúčové vlastnosti grafickej karty SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 56 8G

  • Továrenské pretaktovanie – až o 7 % vyšší výkon
  • Funkcia Chill On – nižšia teplota, spotreba a lepšia odozva
  • Nastaviteľné LED osvetlenie – 5 režimov a možno aj úplne vypnúť
  • Technológia Vapor Chamber umožňuje lepší odvod tepla
  • AMD FreeSync s podporou Adaptive Sync pre DisplayPort 1.2a
  • Tri efektívne ventilátory v rôznych veľkostiach

Karta ocenená za svoj mimoriadny výkon

Tento model z limitovanej edície prináša to najlepšie z architektúry VEGA od spoločnosti AMD – špičkový výkon, pokročilé riešenie chladenia a v neposlednom rade veľmi zaujímavý dizajn. Vstúpte do sveta extrémnych hier vo vysokom rozlíšení na monitore s vysokou obnovovacou frekvenciou a tiež súpravami pre virtuálnu realitu. Grafická karta Sapphire Nitro+ Radeon RX Vega 56 prichádza už továrensky pretaktovaná, vďaka čomu dosahuje až o 7 % lepšie výsledky v porovnaní s referenčnými grafikami.



Nitro+ s Vapor Chamber technológiou chladenia

Aby Sapphire Nitro+ dosahovala optimálne teploty aj vo vysokej záťaži, musel výrobca siahnuť po osvedčenej technológii Vapor Chamber (odparovacie komory) s väčšou plochou pre odvod tepla, ktoré sú známe z radu grafických kariet Vapor-X. Použitím tohto systému chladenia sa docielilo zníženie teploty až o 5 °C. Teplo sa rozptýli tromi efektívnymi ventilátormi – 2× 92 mm a 1× 80 mm. Dva väčšie ventilátory na krajoch sa točia proti smeru hodinových ručičiek a menší ventilátor v strede sa otáča v smere hodinových ručičiek. Je tak zaručené optimálne prúdenie vzduchu.


Nastaviteľné LED osvetlenie

Nitro+ Radeon RX Vega 56 neposkytuje iba grafický výkon, ale stáva sa neoddeliteľnou súčasťou hernej zostavy aj po vizuálnej stránke. Vkusnú konštrukciu grafickej karty doplňuje LED osvetlenie. Dokonca si môžete aj sami meniť farby podľa svojich predstáv. Toto a mnoho ďalších nastavení umožňuje nový softvér Sapphire TriXX NITRO Glow. Ten ponúka hneď päť rôznych režimov, vrátane režimu osvetlenia podľa rýchlosti ventilátora a teploty. LED možno tiež úplne vypnúť. 


S NITRO+ už žiadne „sekanie“

Dajte zbohom zasekávajúcemu sa obrazu a vychutnajte si plynulé hranie. Technológia AMD FreeSync bude bezproblémovo komunikovať s vašim monitorom ako nikdy predtým. Na rozdiel od konkurenčných technológií neexistuje žiadne vstupné oneskorenie ani iné prekážky. Je tiež plne kompatibilný s Adaptive Sync, novým štandardom pre DisplayPort 1.2a.


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 133 mm
Výška 54 mm
Hĺbka 310 mm

Čip

Výrobca čipu AMD Radeon
Modelové označenie Vega
Počet stream procesorov 3 584×
Výrobné technológie 14 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Šírka zbernice 2 048-Bit

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 305 MHz
Frekvencia pamäte 800 MHz (0,8 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, HDMI
Počet výstupov 4

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty Radeon VR-Ready Premium

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Trojslotový

Spotreba

TDP 240 W
Kód:  EL792c32
Produktové číslo:  11276-01-40G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06