Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAPPHIRE NITRO R9 380 OC + backplate

4,8 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAPPHIRE NITRO R9 380 OC + backplate

Grafická karta 380 vo verzii s back plate z inovovaného radu R9 prináša ďalšie vylepšenia z hľadiska parametrov, nižšej spotreby aj použitých technológií. Určená je predovšetkým pre profesionálnych hráčov, ktorí si chcú vychutnať najnáročnejšie tituly. 10 mm trubice a špičkový dizajn odliatku chladiča udržujú kartu v chlade, aj u tých najnáročnejších titulov. Karta vyniká konzistentným výkonom a vysokou spoľahlivosťou.

Vyšší výpočtový výkon

Sapphire R9 380 vás nadchne rozprávkovým výkonom u najnáročnejších hier. Vnútri sa skrýva 1792 stream procesorov komunikujúcich so 4GB pamäťou cez 256 bitovú zbernicu. Frekvencia jadra dosahuje 985 MHz, u pamäte je hodnota 5800 MHz. To sa pozitívne prejaví na celkovom vyššom výpočtovom výkone. Klasické Full HD rozlíšenie zvláda ľavou zadnou, radšej má ale plné 4K rozlíšenie. Technológia AMD True Audio priamo zaistí výpočty zvukových dát pomocou GPU. Výsledok v podobe menšieho zaťaženia procesora a kvalitnejšieho priestorového zvuku ocení každý náruživý hráč.

Vylepšené chladenie

Karta využíva mohutne upravený Dual-X chladič, ktorý predstavuje účinné riešenie pre odvod odpadového tepla. Jeho účinnosť je dostatočne naddimenzovaná, aby si s výkonom karty poradil aj po ďalšom pretaktovaní. Dual-X chladič dostal duálne ložisko pre každý ventilátor, čím sa zvýšila spoľahlivosť. Šikovná funkcia Intelligent Fan Control vypne ventilátory pri nízkom zaťažení, a vy si tak vychutnáte tichú prevádzku.

Širšie zorné pole

Sapphire R9 380 podporuje zobrazenie obrazu súčasne na viacerých monitoroch. Skvele sa vám budú hrať letecké simulátory alebo automobilové preteky. V strieľačkách budete mať väčší prehľad a pred súpermi budete vždy o krok napred. Ak nepatríte medzi aktívnych hráčov hier, nezúfajte. Technológiu AMD Eyefinity môžete využiť aj pri práci, budete ľahko zobrazovať viac okien na viacerých monitoroch súčasne. Práca grafikov či programátorov sa tak stane jednoduchšou a prehľadnejšou.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 237,35 mm
Výška 126,15 mm
Hĺbka 37 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R9 380
Počet stream procesorov 1 792×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 5 800 MHz (5,8 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupov 4

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 225 W
Kód:  EL737b3a
Produktové číslo:  11242-13-20G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09