Obnoviť stránku

SAPPHIRE HD 7770

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAPPHIRE HD 7770

Nástupca jednej z najpopulárnejších grafických kariet z hľadiska pomeru cena/výkon, modelu AMD Radeon HD 6770. Nové jadro generácie 7000 oproti svojmu predchodcovi ponúkne vyšší výkon, nižšiu spotrebu v pokoji aj v záťaži a niekoľko ďalších výhod plynúcich z najpokrokovejšieho 28nm výrobného procesu a novej architektúry. Karta je vhodná pre stredne náročných hráčov, poradí si s väčšinou moderných hier vo Full HD rozlíšení. Táto výkonná herná grafická karta, zaručene nenechá chladným žiadneho náruživého hráča.
Masívne ventilátor zaistí pohodové prevádzkové podmienky a dovolí aj experimenty s ďalším pretaktovaním. Samotné jadro pracuje na hranici 1 GHz a na ruke má rýchle pamäte nastavené na frekvencii 4500 MHz. Výrobca sa úzko zameriava na produkty značky AMD a dokáže zo samotného jadra vyťažiť maximálny potenciál. Nespornou výhodou je aj technológia ATI Eyefinity, Vďaka ktorej rozšírite zobrazenie až na tri monitory a môžete sa nechať očariť veľkolepým herným zážitkom a zábavou.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie AMD Radeon HD7770
Počet stream procesorov 640×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 000 MHz
Frekvencia pamäte 4 500 MHz (4,5 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

Kód:  EL730f2
Produktové číslo:  11201-17-20G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09