Obnoviť stránku

SAPPHIRE R7 250 BOOST Eyefinity

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAPPHIRE R7 250 BOOST Eyefinity

Nový model populárneho výrobcu Sapphire s označením Radeon R7 250 Eyefinity ponúka svojmu šťastnému majiteľovi slušný výkon podporený bezproblémovou prevádzkou. Celkom 1 GB pamäte DDR5 pracuje na frekvencii 4500 MHz. Grafické jadro využíva prednosti najpokrokovejšieho 28nm výrobného procesu. Disponuje 384 stream procesormi a jeho frekvencie je na magickej hranici 800 MHz.
Karta je vhodná pre hranie starších počítačových hier, pokiaľ však nepotrebujete hrať na plné detaily, poradí si aj s tými najnovšími titulmi. Vďaka osvedčenému chladiči sa pýši veľmi tichou prevádzkou a zaberá necelé 2 sloty priestoru pre prídavné karty. Samozrejmosťou je potom tiež nízka spotreba. Pre pripojenie zobrazovacích zariadení je karta vybavená konektormi DP, DVI i HDMI , Ktoré vám zaistia podporu pre najvyššiu rozlíšenie 4K a najkvalitnejšie priestorový zvuk Dolby TrueHD i DTSHD Master Audio. Ak by vám schopnosti tejto grafickej karty prestali stačiť, môžete prikúpiť až 3 ďalšie rovnaké grafiky a tým strojnásobiť výkon vďaka podpore AMD CrossFireX Multi-GPU.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 151 mm
Výška 38 mm
Hĺbka 111 mm

Čip

Modelové označenie R7 250
Počet stream procesorov 512×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá, Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 4 500 MHz (4,5 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet Dual CrossFireX, Quad CrossFireX

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 65 W
Kód:  EL735h
Produktové číslo:  11215-05-20G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16