Obnoviť stránku

SAPPHIRE ATI FireMV 2250 PCI-E X16

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAPPHIRE ATI FireMV 2250 PCI-E X16

Grafické karty neslúžia vždy iba k sprevádzkovaniu náročných počítačových hier, ale majú bohaté využitie v korporátnej sfére. Profesionálni používatelia totiž vyžadujú výstup hneď na niekoľko monitorov a ešte k tomu v maximálnej možnej kvalite. Jedná sa napríklad o burzové makléra, architektov alebo rôzne návrhára. Vysoké uplatnenie nájde aj v zdravotníctve či vo vedeckých laboratóriách.
Tento model sa prezentuje jednoduchým, ale účelným ventilátorom, ktorý obstará dlhodobo bezproblémovú prevádzku. Naviac je karta obdarená aj nízkym profilom, takže sa bez problému zmestí i do priestorovo obmedzených skríň. K samotnému pripojenie monitorov slúži špeciálny konektor DMS-59. Pomocou príslušenstva však ľahko vyvedieme obraz na dvojicu monitorov so vstupom DVI alebo D-Sub. Rozšírené nastavenia pracovnej plochy potom má pod svojím patronátom technológie AMD Eyefinity.
Príslušenstvo:
1 × DMS-59 to Dual DVI kábel
2 × prechodka z DVI na D-Sub
Maximálne rozlíšenie:
1920 × 1200 pre Single Link DVI
2048 × 1536 pre D-Sub

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie ATI FireMV 2250

Výkon a použitie

Použitie Profesionálne

Pamäť

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 1.0
Na pripojenie monitora DMS-59, S-Video

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Jednoslotový

Spotreba

TDP 20 W
Kód:  EL780b
Produktové číslo:  31001-01-40R

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13