Obnoviť stránku

SAPPHIRE AMD FirePro S9050 bulk

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAPPHIRE AMD FirePro S9050 bulk

Vysoko výkonná grafická karta určená na prevádzku v serveroch, založená na architektúre druhej generácie AMD Graphics Core Next (GCN). Vďaka tejto architektúre karta vyniká vysokým výpočtovým výkonom a uspokojí požiadavky v mnohých oblastiach ako je výpočtové modelovanie, stavebné mechanika a číselnej analýzy. Výrobca udáva až 3,23 TFlops v single precision a úžasných 806 GFLOPS v double precision .

Využite mohutný dátový tok.

Grafická karta je určená pre rozhranie PCI-Express x16 3.0. Ultra rýchla videopamäť typu GDDR5 s kapacitou 12 GB komunikuje s jadrom pomocou zbernice o šírke 384 bitov. Zaručuje tak prenosovú rýchlosť 264 GB/s . Do rúk sa vám tak dostane serverová grafická karta s ohromujúcim výpočtovým výkonom, ktorá si napriek tomu vystačí len s pasívnym chladením. Pre pripojenie obrazovky je karta vybavená rozhraním DisplayPort.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie FirePro S9050
Počet stream procesorov 1 972×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Profesionálne

Pamäť

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Pasívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 225 W
Kód:  EL787f
Produktové číslo:  31004-48-20A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16