Obnoviť stránku

SANYTOL Dezinfekcia do obuvi 2× 150 ml

Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 balenie 12,90 €/balenie
Pri kúpe 2 a viac balenie 11,51 €/balenie

SANYTOL Dezinfekcia do obuvi 2× 150 ml

Udržujte svoje topánky špičkovo hygienické a voňavé vďaka Dezinfekcii do obuvi od SANYTOL. Sprej je natoľko účinný, že vás dokáže zbaviť 99,9 % všetkých baktérií, vírusov i plesní, ktoré sú zodpovedné za zápach aj ochorenie kože nôh. Sprej SANYTOL Dezinfekcia do obuvi efektívne pomáha proti zápachu vďaka aktívnemu činidlu. Tento prostriedok navyše nezanecháva škvrny, neodfarbuje, a príjemne vonia.

 

Kľúčové vlastnosti Dezinfekcie do obuvi v spreji

  • Ničí 99,9 % všetkých baktérií, vírusov i plesní
  • Dezinfekcia do obuvi od SANYTOL vám pomôže predchádzať ochoreniu kože nôh
  • Aktívne činidlo efektívne bojuje proti zápachu
  • SANYTOL Dezinfekcia do obuvi nezanecháva škvrny a neodfarbuje
  • Príjemná vôňa

Zloženie:
Biocídna účinná látka (PT2/AE) biphenol 4 g/kg (EC 201-993-5),> 30 % alifatické uhľovodíky, dezinfekčné prostriedky, parfumy (linalool, hexyl cinnamal, d-limonene).

Upozornenie:
Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom: pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Nepožívať. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo iných zdrojov zapálenia. Neprepichujte alebo nespaľujte ani po použití. PO POŽITÍ: Ak sa necítite dobre, volajte Toxikologické informačné stredisko. ZASIAHNUTIE OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C. Používajte iba v dobre vetraných priestoroch. Nevdychujte pary.

 

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Druh prípravku

Druh prípravku Deodorant do topánok
Kód:  OBV017s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04