Obnoviť stránku

SANITAS SBM 18

40,90 €

SANITAS SBM 18

Tlakomer SANITAS SBM 18 je moderné zariadenie na meranie krvného tlaku určený na ruku, s ktorým nameriate presné hodnoty ako u doktora. Kontrolujte si pravidelne krvný tlak s týmto spoľahlivým tlakomerom. Meranie prebieha prostredníctvom manžety, ktorá je určená na pažu, ktorej obvod dosahuje max. 36 cm. Tlakomer dokáže tiež detekovať aj srdcovú arytmiu. Chcete si porovnať namerané hodnoty? Vždy budú ukladané vo vnútornej pamäti. Tlakomer na krvný tlak spriemeruje namerané hodnoty, môžete si tak sledovať svoju kondíciu. O spojenie sa stará technológia NIE.

Dôležité funkcie tlakomera SANITAS SBM 18

  • Tlakomer na krvný tlak SANITAS SBM 18 umožňuje merať na paži
  • Manžetu možno použiť na ruku s obvodom najviac 36 cm
  • Merač tlaku disponuje funkciami ako je napr. detekcia arytmie, lcd displej, pamäť, priemer tlaku, dátum a čas a 4 používateľské pamäte

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Na rameno

Funkcie

Funkcie Detekcia arytmie, LCD displej, Pamäť, Priemer tlaku, Dátum a čas, 4 používateľské pamäte

Rozhranie

Rozhranie NIE

Zdravotnícky prostriedok

Druh zdravotníckeho prostriedku Všeobecný zdravotnícky prostriedok (ZP)
Kód:  HEALaaa0202
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SBM18

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06