Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SanDisk SSD Plus 240 GB

4,8 52 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SanDisk SSD Plus 240 GB

Vylepšite svoj notebook alebo desktop moderným úložiskom, vďaka ktorému konečne naplno využijete výkon vášho systému. SSD disk oživí počítač kratšími štartmi a celkovou vyššou rýchlosťou aplikácií používaných v systéme. Zápis aj všetky načítania prebiehajú v porovnaní s tradičnými diskami bezkonkurenčnou rýchlosťou, čo sa odráža vo výraznej akcelerácii celého systému, ktorý zvyčajne na diskové operácie čaká. Rozlúčte sa s čakaním a nedovoľte narušiť vašu koncentráciu.

Kľúčové vlastnosti

  • Spoľahlivé, rýchle úložisko
  • Skráti štart systému a zaistí rýchlejší chod aplikácií
  • Až 20× vyššia rýchlosť v porovnaní s tradičnými diskami
  • S nižšou spotrebou sa predĺži výdrž batérie notebooku
  • Jednoduché sprevádzkovanie (obslužný softvér)
  • Formát 2,5" s výškou 7 mm pre kompaktné notebooky

Neustále v pohotovosti

Efektívne využívanie pamäťových buniek podporuje vyrovnávacia pamäť typu SLC. Ani pri zápise veľkého objemu dát tak nedochádza k zníženiu výkonu. Typickým príkladom takejto činnosti môže byť uloženie veľkého projektu v grafickom alebo video editore, ale aj každodenné surfovanie internetom, kedy sa ukladá množstvo dát umiestnených na stránkach.

Pre notebook ako stvorený

SSD sú chladnejšie, tichšie a energeticky úspornejšie ako pevné disky, takže váš notebook vydrží dlhšie na jedno nabitie batérie. Vďaka absencii pohyblivých častí SanDisk SSD Plus odoláva otrasom a vibráciám, čím ochráni vaše pracovné alebo osobné dáta pred poškodením.

Rýchlo v akcii

SanDisk SSD Plus je dodávaný s jednoduchým obslužným softvérom. Krok za krokom vás prevedie pokynmi, pomocou ktorých nastavíte túto novú jednotku presne podľa vašich potrieb.

 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 240 GB (0,24 TB)
Kapacita disku 240 GB (0,23 TB)

Rozmery

Šírka 69,85 mm (6,99 cm)
Výška 7 mm (0,7 cm)
Hĺbka 100 mm (10 cm)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Do notebooku

Vlastnosti

Veľkosť článku/bunky

Veľkosť článku/bunky TLC (Triple-Level Cell)
Kód:  JV0144a2
Produktové číslo:  SDSSDA-240G-G26
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04