Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SanDisk Sansa Clip Sports 8 GB limetka

4,3 26 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

SanDisk Sansa Clip Sports 8 GB limetka

Počúvajte hudbu, audioknihy a rádiové vysielanie štýlovo a kdekoľvek. MP3 prehrávač SANDISK Sansa Clip Sports sa predstavuje ako zariadenie pre všetkých vyznávačov moderného a aktívneho životného štýlu. Stačí si prehrávač pripnúť na oblečenie a vyraziť za športom či zábavou. Dostatočne veľký LED displej prehľadne znázorňuje dôležité údaje o prehrávaní alebo napríklad o výdrži batérie.

Vo výbave SANDISK Sansa Clip Sports nechýba ani FM tuner a prehľadná knižnica pre všetky vaše uložené multimédiá. Tie možno skladovať na dostatočne veľkej 8 GB internej pamäti. Tú je však možné ďalej rozšíriť prostredníctvom pamäťových kariet. Nemusíte sa tiež obávať, že si svoju obľúbenú pesničku v prehrávači nepustíte – prístroj podporuje celý rad formátov – MP3, WMA alebo FLAC. Na jedno nabitie vydrží až 25 hodín a disponuje rozšíreným micro USB 2.0 rozhraním, určeným na nabíjanie aj prenos súborov.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
MP3 prehrávač

Kapacita:
8 GB

Podporované formáty:
MP3, WMA, AAC, OGG VORBIS, WAV, FLAC, Audible

Displej:
1,44" TFT (128 × 128 pixelov) LCD

Ďalšie funkcie:
FM tuner
Micro USB rozhranie
Slot pre pamäťovú kartu

Výdrž batérie:
25 hodín

Farebné vyhotovenie:
Limetkové

 

Kód:  JV015f
Produktové číslo:  SDMX24-008G-G46L
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06