Obnoviť stránku

SanDisk MicroSDXC 256 GB Extreme Class 10 A1 UHS-I V30 + SD adaptér

5 2 hodnotení

SanDisk MicroSDXC 256 GB Extreme Class 10 A1 UHS-I V30 + SD adaptér

Každý profesionál potrebuje kvalitnú, spoľahlivú, priestrannú a rýchlu pamäťovú kartu, na ktorú bude nahrávať svoje dáta. Bežne na trhu len ťažko nájdete kompetentnejšiu kartu než SanDisk MicroSDXC 256 GB Extreme A1 UHS-I (V30). Ide o extrémne rýchlu pamäťovú kartu, ktorá je dokonca schopná priamo ukladať videá až vo 4K. Ide o kartu, ktorá je navrhnutá pre mobilný operačný systém Android, MIL kamery a drony. Pochopiteľne ponúkne aj zvýšenú odolnosť proti vode, extrémnym teplotám alebo nečakaným nárazom.

Pamäťová karta SanDisk MicroSDXC 256 GB Extreme A1 UHS-I (V30) a jej kľúčové vlastnosti

  • Pamäťová karta s obrovským úložiskom 256 GB
  • Odolná proti poškodeniu vodou, prachom, nárazom i extrémnymi teplotami
  • Výnimočne rýchly zápis aj transport súborov
  • Možnosť natáčania 4K UHD videa priamo na kartu
  • Kvalifikácia A1 pre ešte striktnejšie správu vášho úložiska
  • Celoživotná záruka

Rýchlejšie než konkurencia

Obrovská rýchlosť zápisu až 90 MB/s umožňuje priamo na kartu zhotovovať videá vo vysokom 4K rozlíšení. Nemusíte sa báť ani o následnú dobu presunu videa do vášho PC, pretože rýchlosť čítania uložených súborov je ešte o 10 MB/s vyššia a dosahuje tak až neskutočného výsledku 100 MB/s. Ak ste teda nadšenci do nakrúcania kvalitných videí, táto pamäťová karta vás bude vo vašej záľube plne podporovať.

Všetko ešte rýchlejšie

Vďaka kvalifikácii A1 a vášmu Android zariadeniu môžete plne korigovať ukladané dáta. Dokonca môžete mať aplikácie priamo uložené na pamäťovej karte a z nej ich aj následne spúšťať bez akýchkoľvek zásekov. Táto pamäťová karta je vďaka svojmu vysokému výkonu taktiež odporúčaná pre natáčanie videí z dronu, prípadne pre GoPro zariadenia ako HERO, HERO3, atď.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

UHS Class UHS-I

Vlastnosti

Vybavenie Adaptér na klasickú SD
Odolná proti Teplu, Vode, Nárazu
Vlastnosti Nahrávanie videa v 4K
Kód:  DT807v9d08
Produktové číslo:  SDSQXAO-256G-GN6MA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13