Obnoviť stránku

SanDisk iXpand Flash Drive 64 GB

4,8 57 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SanDisk iXpand Flash Drive 64 GB

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 64 GB Lightning
Rýchle uvoľnenie miesta

Uvoľnite miesto na svojom iPhone alebo iPade rýchlo a ľahko vďaka flash disku iXpand1. Zasuňte konektor Lightning a ľahko presúvajte fotografie, videá a ďalšie súbory zo svojho zariadenia na disk. Potom môžete súbory presunúť do počítača PC alebo Mac alebo ich uložiť na disk.


Automatické zálohovanie fotografií

Nastavte aplikáciu iXpand Drive na automatické zálohovanie záznamu kamery iPhone alebo iPad kedykoľvek je pripojený disk2. Nie je potrebné manuálne vyberať, ktoré fotografie sa majú zálohovať. Pri každom pripojení to aplikácia urobí za vás.

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 64 GB Lightning

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 64 GB Lightning
Sledujte videá na cestách

Flash disk iXpand podporuje obľúbené formáty videa (.WMV, .AVI, .mkv, .MP4, .MOV), takže môžete ukladať a sledovať videá priamo z disku na svojom zariadení3.


Funguje s väčšinou puzdier iPhone

Flash disk iXpand je opatrený pružným konektorom na priame pripojenie k zariadeniu iPhone alebo iPad bez nutnosti odstraňovať puzdro.

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 64 GB Lightning

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 64 GB Lightning
Vysokorýchlostné prenosy USB 3.0

Zapojte disk do portu USB 3.0 počítača a rýchlo preneste súbory. Tento disk je takisto spätne kompatibilný s USB 2.0.


Aplikácia iXpand Drive

Aplikácia iXpand Drive, ktorá je k dispozícií v App Store, ponúka jednoduchú správu fotografií a videí a rovnako umožňuje sledovať obľúbené formáty videa4 priamo z disku.

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 64 GB Lightning

1 Vyžaduje iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air™, iPad mini™, iPad mini 4, iPad Pro, iPad s displejom Retina, iPod® 5th Generation a novšie; aplikácie iXpandDrive a iOS 8.2.
2 Dostupné na stiahnutie z App Store. Je vyžadovaný iOS 8.2. Nastavenie automatického zálohovania v rámci nastavení aplikácie.
3 Podpora formátov videa .WMV, .AVI, .mkv, .MP4, .MOV. Obsah chránený DRM nemožno streamovať. Overte u poskytovateľa obsahu obmedzenia prehrávania.
4 Vyžaduje iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air™, iPad mini™, iPad mini 4, iPad Pro, iPad s displejom Retina, iPod® 5th Generation a novšie; aplikácie iXpandDrive a iOS 8.2. Podpora formátov videa .WMV, .AVI, .mkv, .MP4, .MOV. Obsah chránený DRM nemožno streamovať. Overte u poskytovateľa obsahu obmedzenia prehrávania.
5 Ochrana heslom využíva 128-bitové šifrovanie AES a je podporovaná systémami iOS 8.2, Mac OS X v10.8, Windows Vista®, Windows® 7, Windows 8 a Windows 10.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Lightning
Konektor USB-A, Lightning

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Materiál Plast, Kov
Funkcie OTG
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 17 mm
Výška 13 mm
Dĺžka 59 mm
Hmotnosť 5,4 g
Kód:  DU050z2b2
Produktové číslo:  SDIX30N-064G-GN6NN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11