Obnoviť stránku

SanDisk SDXC 128GB Extreme Class 10 UHS-1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SanDisk SDXC 128GB Extreme Class 10 UHS-1

Pamäťová karta typu SDXC s extrémnou prenosovou rýchlosťou a bezkonkurenčný spoľahlivosťou. Je vhodná do záznamových zariadení, ktoré kupujeme videa vo vysokom rozlíšení, do fotoaparátov, ale aj multimediálnych prehrávačov a všetkých zariadení s podporou tohto formátu pamäťových kariet. Prenosový mód UHS-I dokáže v kompatibilných zariadeniach dosiahnuť vysokého výkonu dosahujúci až mnohonásobne vyššie rýchlosti oproti štandardnému prenosu.

Karta teda dosahuje rýchlosť prenosu až 80 MB/s a vďaka zaradenie do triedy 10 je zaručená minimálna rýchlosť zápisu 10 MB/s. Kapacita 128 GB vám umožní uloženie veľkého množstva fotografií a videí. Karta je vodeodolná a jej prevádzkové podmienky sú v rozmedzí -25 až +85 o C.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

UHS Class UHS-I
Kód:  DU606a3a
Produktové číslo:  SDSDXS-128G-X46

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12