Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

SanDisk Extreme PRO 128 GB

4,8 72 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
38,89 €

SanDisk Extreme PRO 128 GB

Špičkový USB kľúč SanDisk Extreme Pro je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí neradi čakajú pri dlhom kopírovaní dát. Vďaka technológii USB 3.1 (Gen 1) a možnej zápisovej rýchlosti až neskutočných 380 MB/s sa vyrovnáva väčšine SSD diskom. Behom pár sekúnd si bez akýchkoľvek problémov poradí s filmami v kvalite 4K alebo tisíckou vašich fotografií. Ohromná čítacia rýchlosť až 420 MB/s vás tiež rozhodne nenechá dlho čakať. Dizajn USB kľúča, kvalitné hliníkové puzdro a zasúvací konektor zaisťujú maximálnu ochranu pred poškodením a tým aj dlhú životnosť. USB kľúč je spätne kompatibilný so všetkými USB 2.0 alebo USB 3.0 portami.

Kľúčové vlastnosti USB kľúča SanDisk Extreme Pro

  • Špičkový USB 3.1 (Gen 1) konektor
  • Ohromujúca čítacia a zapisovacia rýchlosť
  • Hliníkové puzdro
  • Zasúvací konektor
  • Spätná kompatibilita s USB 2.0 a USB 3.0 portami
  • Funkcia plug and play
  • Možnosť ochrany dát heslom
  • Softvér pre obnovu dát

USB kľúč SanDisk Extreme Pro ako nedobytný trezor

Vďaka SanDisk SecureAccess softvéru, ktorý je dostupný k tomuto USB kľúču, nebolo vytvorenie zabezpečenej zložky nikdy jednoduchšie. Softvér využíva 128-bit AES šifrovanie a vašu heslom chránenú zložku premení v nedobytný trezor.

Jednoduchá obnova dát

K USB kľúču je možné stiahnuť RescuePRO Deluxe dáta recovery software, ktorý jednoducho a efektívne obnoví vaše nechtiac zmazané dáta.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor USB-A

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Materiál Kov
Šifrovanie AES-128
Vyhotovenie Odolný, Vysúvací
Výbava LED signalizácia, Pútko na kľúče

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 21 mm
Výška 11 mm
Dĺžka 71 mm
Hmotnosť 17 g
Kód:  DU049v4f
Záruka: 120 mesiacov
Produktové číslo:  SDCZ880-128G-G46

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04