Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SanDisk Cruzer Ultra Fit 256 GB

4,7 746 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,59 €

SanDisk Cruzer Ultra Fit 256 GB

Mimoriadne malý flashdisk SanDisk Ultra Fit s kapacitou 256 GB, ktorý si obľúbite nielen kvôli jeho kompaktnosti, ale aj rýchlemu prenosu dát. Vďaka rozhraniu USB 3.1 prenesiete film až 15× rýchlejšie než so štandardným USB 2.0. Jeho miniatúrna veľkosť zaručuje, že po pripojení k vášmu notebooku alebo počítači nebude príliš vyčnievať a nehrozí jeho vylomenie z portu. Integrované pútko umožňuje jeho pripevnenie napr. na kľúče. Tento kompaktný flashdisk je navrhnutý ako Plug and Stay úložisko (možnosť trvalého umiestnenia v USB portu) pre notebooky, televízory, herné konzoly, audiosystémy a mnohé ďalšie.

Kľúčové vlastnosti flashdisku SanDisk Ultra Fit USB 3.1 256 GB

  • Miniatúrne vyhotovenie
  • Rozhranie USB 3.1
  • Rýchlosť čítania až 130 MB/s
  • Odnímateľný ochranný kryt
  • Plug and Stay vyhotovenie

Bezpečný flashdisk

Rýchlosť čítania u SanDisk Ultra Fit dosahuje až 130 MB/s a vďaka vysokej rýchlosti zápisu, presuniete napr. film za necelých 30 sekúnd. Váš súkromný adresár budete môcť zašifrovať pomocou softvéru SanDisk SecureAccess. Tento 128-bitový šifrovací softvér AES zašifruje a ochráni vaše súbory heslom. Taktiež si môžete stiahnuť aplikáciu na obnovu dát RescuePRO Deluxe4 – usnadňuje obnovu súborov, ktoré boli náhodne zmazané. Flashdisk SanDisk Ultra Fit je samozrejme spätne kompatibilný s USB 2.0.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor USB-A

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Materiál Plast, Kov
Šifrovanie AES-128
Zabezpečenie Softvérové šifrovanie
Vyhotovenie Miniatúrny

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 15,9 mm
Výška 8,8 mm
Dĺžka 19,1 mm
Hmotnosť 10 g
Kód:  DU049x7f7
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  SDCZ430-256G-G46
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09