Obnoviť stránku

SanDisk Cruzer Pop 8GB Tribal

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SanDisk Cruzer Pop 8GB Tribal

S týmto ultratenkým flashdiskom prenesiete svoje dáta v módnom tele.Ideálny doplnok pre užívateľov, ktorí si zakladajú na jedinečnom vzhľade.Vďaka výške menšej ako 4 mm vám nezaberie miesto v batožine a bezproblémovo sa zmestí aj do vrecka.Vďaka očku ho možno rovno zavesiť na kľúče, a mať ho tak všade so sebou.Vaše fotky, obľúbené pesničky, dokumenty a iné osobné dáta môžete mať po ruke kedykoľvek ich budete potrebovať.
Flashdisk je chránený pri prenášaní vďaka konektoru zasunutému do tela.S aplikáciou SanDisk SecureAcces ochránite aj svoje súkromie heslom a 128-bitovým AES šifrovaním.Dáta nikdy nepadnú do nesprávnych rúk.S Cruzer Pop tiež dostanete prístup k online úložisku veľkosti 2 GB.Prehľadné rozhranie pomôže zálohovať vaše súbory, a tie budú následne prístupné z ľubovoľného webového prehliadača.
Parametre a špecifikácie:
Kapacita:
8 GB
Rozhranie:
USB 2.0
Rozmery:
18 x 45 x 3,78 mm
Prevádzková teplota:
0 ° ~ 45 ° C

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Spracovanie a funkcie

Výbava Pútko na kľúče

Rozmery a hmotnosť

Šírka 18 mm
Výška 3,78 mm
Kód:  DU049w8b
Produktové číslo:  SDCZ53B-008G-B35

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02