Obnoviť stránku

Sandberg Fighter Gaming Desk čierno/sivý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sandberg Fighter Gaming Desk čierno/sivý

Doprajte si maximálny komfort pri hraní počítačových hier. Nový herný stôl Sandberg Fighter Gaming Desk umožňuje maximálnu voľnosť pri hraní hier, ale zároveň nie je zbytočne rozľahlý. Na 120 centimetrovej doske nájdete veľa miesta pre váš monitor, klávesnicu, myš a ďalšie herné zariadenia. Pre milovníkov poriadku ponúka herný stôl hneď niekoľko vychytávok na cable management. Celá masívna doska z MDF dreva drží na pevnej kovovej konštrukcii v sivej farbe.

Kľúčové vlastnosti herného stola Sandberg Fighter Gaming Desk

  • Ergonomický tvar doplnený niekoľkými vychytávkami
  • Zaoblené hrany a posilnené rohy stola
  • Špeciálne modré LED osvetlenie na bokoch stola
  • Herný stôl Sandberg disponuje systémom pre správu káblov
  • Čiernosivé vyhotovenie
  • Nastaviteľná výška umožňuje prispôsobenie stola každému jedincovi

Dokonalý cable management

Cable management – čiže správa káblov – je jedna z vecí, s ktorou si návrhári zo spoločnosti Sandberg pri tvorbe stola Fighter Gaming Desk dokonale poradili. Na zadnej strane dosky nájdete uzatvárateľný prierez na káble, ktorý smeruje všetky káble do integrovaného krytu. Jediné káble, ktoré uvidíte sú teda tie, ktoré vychádzajú z vašej myši a klávesnice.

Herný stôl navrhnutý pre hráčov

Každý profesionálny hráč by si mal dopriať maximálny komfort pri hraní hier. Kvalitná stolička a stôl by teda mali byť súčasťou vášho nákupu herného zariadenia. Tento sivočierny herný stôl Fighter Gaming Desk skvele kombinuje praktické vychytávky, doporučené rozmery pre zdravé sedenie pri počítači a skvelý herný dizajn.

Dopĺňajúce informácie:

  • Výška: nastaviteľná od 66 mm do 73 cm
  • Šírka: 120 cm
  • Hĺbka stola: 75 cm
  • Hmotnosť: 30 kg

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna, Sivá
Kód:  SNBG001g
Produktové číslo:  640-91
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08