Obnoviť stránku

Sandberg adaptér Bluetooth Audio Link pre 2 slúchadlá

3,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
29,03 €

Sandberg adaptér Bluetooth Audio Link pre 2 slúchadlá

Sandberg Bluetooth Link sa jednoducho pripojí k výstupu MiniJack na slúchadlá a potom bezdrôtovo odošle zvukový signál prostredníctvom Bluetooth. Prepojenie Sandberg Bluetooth Link je napájané priamo prostredníctvom USB. Batéria vydrží až 6 hodín, ak nie je pripojené USB. Je možné pripojiť dvoje slúchadlá rovnakého typu, aby dvaja ľudia mohli sledovať rovnaký film s bezdrôtovými slúchadlami bez toho, aby rušili ostatných v okolí. Ideálne na dlhé lety, do vlaku, do školy, alebo do kancelárie. Kompatibilný so všetkými Bluetooth slúchadlami a zátkami. Mikrofón nie je podporovaný.

Špecifikácia:
Jeden zdroj na dve slúchadlá bluetooth, vysielač verzia bluetooth: V 5.3, bluetooth profily: ERD, A2DP, HSP, AVRCP, dosah bluetooth: 10 metrov, vstavaná Li-Ion batéria, pracovný čas na batériu: jeden kanál: až 6 hodín, duo kanál: až 3 hodiny, nabíjací port: USB-C pripojte k napájaniu USB pre nepretržité prehrávanie, vstupný signál: Minijack 3,5 mm (AUX).

Obsah balenia:
Sandberg Bluetooth Link pre dve slúchadlá
Rýchly sprievodca
Nabíjací kábel USB-C na USB-A 50 cm
Kábel AUX MiniJack 50 cm

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Externý

Pripojenie

Pripojenie radiča k PC 3,5 mm jack stereo
Vstupy/Výstupy radiča USB, Bluetooth 5.0
Prenosová rýchlosť 3 Mb/s
Počet konektorov 2

Dosah

Dosah 10 m

Verzia Bluetooth

Verzia Bluetooth 5.3

Typ produktu

Typ produktu Bluetooth adaptér
Kód:  SNBGk6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  450-13
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13