Obnoviť stránku

Samyang 135 mm F2.0 Canon

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samyang 135 mm F2.0 Canon

Pozeráte sa na 135 mm UMC teleskopický objektív s úžasným pomerom cena/výkon. Jeho najväčšími prednosťami je vynikajúca optika a integrované ozubenie na pohodlné ostrenie. Objektív je plne kompatibilný so systémom Full frame a je vhodný pre fotoaparáty a videokamery so senzormi s rozmerom 24 × 36 mm (full frame) a menšími.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvele zvládne žurnalistické fotografie, detaily v krajine aj vzdialené objekty
  • Vysoká úroveň svetelnosti
  • Kruhová clona s deviatimi lamelami
  • Antireflexný UMC povrch

Inteligentne riešený povrch

Samyang 135 mm je vybavený plávajúcim typom konštrukcie, jedným zaostrovacím prvkom s extra nízkym rozptylom (ED) pre maximálny optický výkon. Kruhová clona T2.2 s 9 lamelami ponúka skvelý bokeh na prácu s portrétmi na výšku a fotenie na krátku vzdialenosť. Aby sa dosiahol vysoký kontrast a verné podanie farieb, sú všetky časti objektívu pokryté UMC antireflexnou vrstvou Samyang. Povrch konštrukčných prvkov a šošoviek nízkej chromatickej aberácie predchádza rozmazaným fotografiám a nežiaducim svetelným odrazom.

Nová dimenzia farieb

Skvostná kvalita obrazu a krátke ohnisko, prirodzený bokeh získaný okrem iného pomocou deviatich lamiel v kruhovom filtri sa hodí predovšetkým na nahrávanie videí, kde je žiaduce oddelenie predmetu od pozadia. V balení nájdete odnímateľnú slnečnú clonou, predné a zadné krytky objektívu. Veľkosť filtra je 77 mm.

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre

Značka Canon

Bajonet

Bajonet Canon EF

Vlastnosti

Na snímač Full Frame, APS-C
Min. ohnisková vzdialenosť 135 mm
Max. ohnisková vzdialenosť 135 mm
Svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/22
Svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/22
Maximálna clona 2
Priemer filtra 77 mm
Min. zaostrovacia vzdialenosť 80 cm

Rozmery

Dĺžka 122,1 mm
Priemer 82 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 830 g
Kód:  SYG2001h6
Produktové číslo:  F1112201101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14