Obnoviť stránku

Samyang 12mm T3.1 VDSLR Sony E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samyang 12mm T3.1 VDSLR Sony E

Pozeráte sa na 12mm NCS objektív typu rybie oko s úžasným pomerom cena / výkon. Využijete ho pre panoramatické fotografie a ďalšie efektné triky. Jeho najväčšími prednosťami je vynikajúca optika a integrované ozubenie pre pohodlné ostrenie. Objektív je plne kompatibilný so systémom Full frame a je vhodný pre fotoaparáty a videokamery so senzormi o rozmere 24 × 36 mm (full frame) a menšie. Technológia VDSLR prináša ničím neobmedzenú variabilitu pri ostrení.

kľúčové vlastnosti

  • Skvele zvládne panoramatické fotografie a ďalšie efekty
  • Vysoká úroveň svetelnosti
  • Kruhová clona so siedmimi lamelami
  • Antireflexná NSC povrch
  • Odolná hliníková konštrukcia

Chytro riešený povrch

Samyang 12mm je vybavený konštruovaný pre maximálny optický výkon. Kruhová clona so 7 lamelami ponúka ideálne podmienky pre prácu so scenériami v ľubovoľnej vzdialenosti. Aby sa dosiahol vysoký kontrast a verného podania farieb, sú všetky časti objektívu pokryté NCS antireflexnou vrstvou Samyang. Povrch konštrukčných prvkov a šošoviek zaistí nízke chromatickej aberácie a predchádza rozmazaným fotografiám a nežiaducim svetelným odrazom.

kúzelné efekty

Skvostná kvalita obrazu a krátke ohnisko, prirodzený bokeh získaný okrem iného pomocou siedmich lamiel v kruhovom filtra sa hodí predovšetkým pre pre špeciálne efekty ako je prehnaná perspektíva, extrémne hĺbky ostrosti a panoramatické fotografie.

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre

Značka Sony
Model A5000, A5100, A6000, A6300, A6500, A7, A7 ii, A7r, A7r ii, A7s, A7s ii, A9, NEX-3N, NEX-5R, NEX-5T, NEX-7, NEX-F3, NEX-6

Bajonet

Bajonet Sony E

Vlastnosti

Na snímač Full Frame, APS-C
Min. ohnisková vzdialenosť 12 mm
Max. ohnisková vzdialenosť 12 mm
Svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/22
Svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/22
Maximálna clona 3,1
Min. zaostrovacia vzdialenosť 20 cm

Rozmery

Dĺžka 98,7 mm
Priemer 81,6 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 535 g
Kód:  SYG2001g5
Produktové číslo:  F1312106101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02