Obnoviť stránku

SAMSUNG WW90TA046TE/LE

+ 20 rokov záruka na motor
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW90TA046TE/LE


Samsung WW90TA046TE/LE s unikátnou technológiou Eco Bubble

Úzka parná práčka Samsung WW90TA046TE/LE je vybavená špeciálnou technológiou Eco Bubble, ktorá zaručí výkonné pranie aj pri nízkych teplotách. Vďaka tejto technológii sa premení prací prostriedok na aktívnu penu, ktorá efektívnejšie a účinnejšie prenikne do hĺbky bielizne. Šetrne odstráni všetky nečistoty a zároveň šetrí energiu a váš čas.

Hygienicky čistá bielizeň v práčke Samsung WW90TA046TE/LE

Vaša bielizeň dostane tú najlepšiu starostlivosť, akú si zaslúži! Spredu plnená práčka Samsung WW90TA046TE/LE má špeciálne prispôsobený program Hygiene Steam, ktorý sa postará o dôkladnú a hygienickú čistotu. Program využíva paru, ktorá ničí až 99,9 % baktérií a alergénov. Ideálna je tak aj pre alergikov

Veľmi tichý chod práčky Samsung WW90TA046TE/LE s výkonným motorom

Súčasťou práčky Samsung WW90TA046TE/LE je kvalitný invertorový motor zabezpečujúci veľmi tichý chod spotrebiča. Motor využíva na svoju prevádzku silné magnety, vďaka čomu je zaručená výkonnejšia prevádzka. Zároveň je motor menej energeticky náročný a zaručuje dlhšiu životnosť. Spoločnosť Samsung poskytuje 20-ročnú záruku na motor práčky Samsung WW90TA046TE/LE.


Bubon práčky Samsung WW90TA046TE/LE s funkciou Drum Clean pre čistotu bez baktérií

Bubon práčky Samsung WW90TA046TE/LE udržuje vnútorný priestor práčky stále hygienicky čistý. Práčka plnená spredu je totiž vybavená funkciou Drum Clean, ktorá odstraňuje z bubna 99,9 % baktérií, ktoré môžu spôsobovať nepríjemný zápach. Funkcia využíva kombináciu namáčania, pulzovania a vysokorýchlostného odstreďovania, pri ktorých nie je potrebné používať žiadne čistiace prostriedky. Práčka s predným plnením Samsung WW90TA046TE/LE vás sama upozorní, keď je potrebné čistenie začať.

Perfektne čistá zásuvka na pracie prostriedky

Už žiadne nečistoty v zásuvke na pracie prostriedky. Spredu plnená práčka Samsung WW90TA046TE/LE je totiž vybavená špeciálne navrhnutým systémom vodného oplachovania, ktorý spláchne aj väčšie množstvo pracieho prostriedku. Vám tak odpadá neustále čistenie po pracom cykle. Zásuvka StayClean Drawer bude vždy krásne čistá a pripravená na ďalšie použitie.

Funkcia Bubble Soak odstráni aj zaschnuté nečistoty a špinu

Ani veľmi zašpinená bielizeň nebude pre práčku Samsung WW90TA046TE/LE žiadny problém. S tým vám pomôže funkcia intenzívneho čistenia Bubble Soak, ktorá odstráni aj zaschnuté nečistoty ako je krv, čaj, víno, make-up a dokonca aj tráva. Proces spočíva v tom, že sa bielizeň dôkladne namočí v aktívnych bublinkách, vďaka čomu sa špina a nečistoty uvoľnia. Výsledkom je krásne čistá a voňavá bielizeň.



Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 65 kg

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) A

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 59 cm
Šírka 60 cm
Výška 84 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej
Technológie práčky Eco Bubble

Farba práčky

Farba Biela

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Doba trvania (program ECO 40-60) 228 min (3,8 h)
Emisie hluku šíreného vzduchom A
Vážená spotreba vody na cyklus 50 l
Kód:  SAWM059
Produktové číslo:  WW90TA046TE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08