Obnoviť stránku

SAMSUNG WW90M740NOA/ZE + SAMSUNG DV90N8287AW/ZE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW90M740NOA/ZE + SAMSUNG DV90N8287AW/ZE

Vybavte si domácnosť praktickou súpravou sušičky DV90N8287AW/ZO a práčky WW90M740NOA/ZO od firmy Samsung. Voľne stojaca práčka s predným plnením disponuje kapacitou až na 9 kg špinavej bielizne. Vyniká moderným dizajnom Crystal Blue s veľkým LCD displejom a veľmi tichou činnosťou vďaka invertorovému motoru. Spotrebič patrí do veľmi úspornej energetickej triedy A+++, ktorá vám zaručuje podstatnú úsporu energie. Jej veľkou prednosťou je technológia, ktoré reaguje na množstvo náplne, čím práčka dosahuje nižšiu spotrebu vody a energie. Istotne vás poteší aj prítomnosť ďalších moderných technológií. 

Kľúčové vlastnosti práčky WW90M740NOA/ZO

  • Moderný dizajn
  • Kvalitný spotrebič od rokmi overenej spoločnosti Samsung
  • Úsporný spotrebič, ktorý sa radí do en. triedy A+++
  • Kapacita bielizne až 9 kg
  • Intuitívny dotykový displej
  • AddWash umožní pridať bielizeň počas prania
  • Špeciálne invertorový motor
  • Inteligentný asistent Samsung Q-rator
  • Práčka si dokáže sama vybrať správny program
  • Ponúka až 14 pracích programov

Perfektne prepracovaný bubon práčky

Práčka Samsung WW90M740NOA/ZO ušetrí nielen váš čas. Skracuje totiž dobu pracieho cyklu až o polovicu a súčasne spotrebuje až o 20 percent menej energie. Jedinečná konštrukcia bubna Q-Drum využíva nezávislé rotácie samotného bubna a jeho zadnej steny, čím sa pri praní vytvára oveľa účinnejšie prúdenie vody a pohyb bielizne. Takže vaše oblečenie je vyprané rýchlo, účinne – a navyše naozaj šetrne. Na perfektne čisté oblečenie už nemusíte dlho čakať. Vďaka programu Super Speed ??trvá s práčkou Samsung WW90M740NOA/ZO bežné pranie iba 39 minút, je teda o 34 percent rýchlejšia ako obyčajne. Jeho vysokú účinnosť zabezpečuje čistiaca funkcia Eco Bubble, rýchlejšie plákanie a odstreďovanie potom zaisťuje popri pohybe bubna Q-Drum aj funkcia priameho vstrekovania. K menej časovo náročnej práci prispieva aj inovatívna konštrukcia perličkového bubna.

Zabudnutá ponožka už nemusí čakať

Nemusíte ani prať hromadu oblečenia celej rodiny. Niekedy jednoducho zabudnete do práčky dať všetku špinavú bielizeň. Či už sa niekam zatúlala ponožka, alebo vám deti až po spustení pracieho cyklu priniesli posledný kus oblečenia z telocviku, vďaka riešeniu AddWash nepredstavujú tieto scenáre pre práčku Samsung WW90M740NOA/ZO žiaden problém. Vďaka špeciálnym dvierkam do zapnutej práčky pridáte nielen oblečenie, ale napríklad aj viac pracieho prostriedku alebo aviváž.

Inteligentný asistent Samsung Q-rator

Spolu s práčkou získate aj inteligentného pomocníka. Samsung Q-rator je praktická aplikácia, vďaka ktorej budú vaše domáce práce oveľa pohodlnejšie. Prepojí váš inteligentný telefón s práčkou SAMSUNG WW90M740NOA/ZO a poskytne vám možnosť načasovať pranie na diaľku, odporučí optimálne nastavenie pracieho cyklu podľa vybraného oblečenia a svedomito nahlási akékoľvek poruchy či problémy a pomôže s ich odstránením.Práčka využíva technológiu digitálneho invertorového motora so silnými magnetmi. Tie jej umožňujú poskytovať oveľa vyšší výkon, v porovnaní s predchádzajúcimi práčkami s bežnými motormi. Zároveň však toto riešenie znižuje spotrebu energie a opotrebenie práčky. Tá sa tak môže pochváliť dokonca 10-ročnou zárukou a certifikáciou dlhodobej odolnosti.V práčke nezabudnete ani ten najdrobnejší kúsok oblečenia. Je totiž vybavená interným osvetlením, vďaka ktorému budete mať istotu toho, že ste z práčky vybrali skutočne všetku bielizeň a nič v nej nezostalo.

Kľúčové vlastnosti sušičky DV90N8287AW/ZO

  • Energetická účinnosť A+++
  • Inteligentné senzory OptimalDry
  • Q-rator
  • Program Super speed bielizeň vysuší len za 81 minút
  • Air wash

Sušičku DV90N8287AW/ZO si zamilujte

Usušte svoju bielizeň rýchlo, kvalitne a s čo najmenšou spotrebou energie. Vďaka pokročilým technológiám použitým pri konštrukcii tepelného čerpadla sa sušička DV90N8287AW/ZO od spoločnosti Samsung môže pýšiť hodnotením energetickej účinnosti A+++. To je zárukou výrazného ušetrenia nákladov na energie. Dôverujte inteligentným senzorom OptimalDry vo vašej sušičke. Sofistikovaný systém ich využíva na to, aby rozpoznal čistotu, teplotu a zostatkovú vlhkosť tepelného výmenníka. V reálnom čase potom toto riešenie upravuje dobu sušenia tak, aby sušička dosiahla tie najlepšie výsledky za čo najkratší čas a pri čo najnižšej spotrebe. Samozrejme dbá aj na to, aby ochránila látku vášho oblečenia.

Praktický filter 2 v 1

Zachovajte vždy optimálny výkon svojej sušičky Samsung DV90N8287AW/ZO. Vylepšený dvojvrstvový sieťový filter vám to jednoducho umožní. Vďaka jeho použitiu vo svojej sušičke dokonca nebudete potrebovať čistiace filter pre tepelný výmenník. Navyše vás v prípade potreby vyčistiť filter a výmenník upozornia dva praktické alarmy. Na to, aby vaša bielizeň bola plná sviežosti a príjemnej vône, už nepotrebujete žiadne chemické prostriedky. Vďaka technológii AirWash od spoločnosti Samsung bude vaše oblečenie vždy voňať príjemne. AirWash využíva horúci vzduchu na to, aby látku zbavil baktérií aj zápachu. Ide o vysoko efektívnu, ale zároveň mimoriadne šetrnú metódu ošetrenia vašej bielizne. 

Inteligentný indikátor

Získajte okamžitý prehľad o tom, koľko vody sušička z vášho oblečenia dostala a koľko bielizne ešte môžete vysušiť. Jediný pohľad na indikátor sušičky DV90N8287AW/ZO vám prezradí množstvo extrahovanej vody. Budete tak mať perfektný prehľad o tom, kedy je potrebné nádobu vyprázdniť pred ďalším používaním. Sušička disponuje skvelým motorom s vysokou spoľahlivosťou a výrobca naň dáva záruku až na dobu 10 rokov. Veľkou výhodou je jeho tichý a spoľahlivý chod s minimom pohyblivých častí. Používateľa tak určite poteší, že hladina hluku nepresiahne 63 dB. 

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 63 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh/annum

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  SAMSET01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02