Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG WW90M649OPM/ZE

QuickDrive
4,9 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW90M649OPM/ZE


Pranie skrátené na polovicu / O polovicu kratšie pranie

Práčka SAMSUNG WW90M649OPM/ZE skracuje prací cyklus až o polovicu a zároveň šetrí 20 % energie bez zníženia výkonu. Jedinečná stavba perličkového bubna Q-Drum umožňuje rotáciu v opačnom smere ako je otáčanie zadnej steny bubna, vďaka čomu je oblečenie vypraté rýchlejšie, efektívnejšie a šetrnejšie.




Operiete v priebehu okamžiku 

Čisté oblečenie v priebehu pár minút. Vďaka programu Super Speed znížite čas prania len na 39 minút a technológia Eco Bubble™ zas zvyšuje jeho efektivitu. S použitím funkcie priameho vstrekovania si môžete skrátiť aj dobu odstreďovania a plákania.



Pridajte oblečenie kedykoľvek počas prania

Našli ste zatúlanú ponožku? Pokojne ju pridajte do práčky aj počas prania. Dvierka AddWash umožňujú jednoduché a rýchle pridanie zabudnutého oblečenia aj po zahájení pracieho cyklu. Do práčky možete tiež vložiť bielizeň, ktorú ste vyprali v rukách a potrebujete ju len vyplákať alebo odstrediť. 



Sila bublín vyčistí oblečenie a šetrí energiu

Zabudnite na to, že skutočne čisté oblečenie potrebuje vysokú teplotu a veľa energie. Technológia Eco Bubble premení prací prostriedok na množstvo drobných bubliniek, ktoré vašu bielizeň operú oveľa účinnejšie. Pomáhajú tiež znižovať náklady na prevádzku práčky. Nevyžadujú totiž pranie v horúcej vode, ale spoľahlivo fungujú aj pri nižších teplotách.



Poradí si aj s najodolnejšími škvrnami

Rýchlosť sa nespája s nižšou kvalitou prania. Práčke SAMSUNG WW90M649OPM/ZE nerobia problém ani tie najväčšie nečistoty. Funkcia Bubble Soak vytvorí vrstvu aktívnych bublín, ktoré jednoducho preniknú do znečistenej látky, kde nastane uvoľnenie nečistôt a prebehne ich jednoduché odstránenie.



Samsung Q-rator pre pohodlnejšie domáce práce

Spolu s práčkou získate aj inteligentného pomocníka. Samsung Q-rator je praktická aplikácia, ktorá zjednoduší vaše domáce práce. Dokáže prepojiť váš smartfón s práčkou a poskytne vám možnosť načasovať si pranie na diaľku. Alebo pomôže s nastavením optimálneho pracieho cyklu a nahlási akékoľvek poruchy.



Motor s invertorom - záruka spoľahlivosti

Práčka SAMSUNG WW90M649OPM/ZE využíva motor s digitálnym invertorom so silnými magnetmi. Tie dokážu poskytnúť vyšší výkon ako predchádzajúce modely pračiek s bežnými motormi. Toto riešenie tiež znižuje spotrebu energie a opotrebovanie práčky.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 77 kg

Ocenenia

Ocenenia dTest

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,3 m (1,3 m)

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania
Technológie práčky Aqua stop, Quick Drive, Eco Bubble, AddWash

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  SAWM010
Produktové číslo:  WW90M649OPM/ZE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18