Obnoviť stránku

SAMSUNG WW90J5446DW

+ 10 rokov záruka na digitálny invertorový motor
5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW90J5446DW

Skvele vybavená spredu plnená práčka Samsung WW90J5446DW si v priebehu chvíľky poradí aj s odolnými škvrnami a navyše je ohľaduplná i k vašej peňaženke. Bubon práčky pojme až 9 kg bielizne a jeho revolučné vyhotovenie vám zaručí šetrné pranie. Invertorový motor sa postará o maximálne spoľahlivý a tichý chod. Keramické výhrevné teleso s dvojitou povrchovou úpravou znižuje usadzovanie vodného kameňa a tým predlžuje životnosť práčky Samsung WW90J5446DW. Perfektne čistú a sviežu bielizeň zaručí štrnásť programov a osem špeciálnych funkcií, vrátane technológie aktívnych bublín, aktívnej peny, automatického čistenia zásobníka na prací prášok, alebo detekcie možného vzniku problémov pomocou aplikácie. O komfort používateľov sa postarajú dotykové tlačidlá Touch Control pre ešte jednoduchšiu obsluhu prístroja a perfektný prehľad zabezpečí prehľadný G.LED displej, ktorý je v českom i slovenskom jazyku. Transparentné dvierka Crystal Gloss skrášlia váš interiér.


Kľúčové vlastnosti práčky Samsung WW90J5446DW/ZO

  • Práčka s predným plnením v bielom vyhotovení
  • Bubon disponuje vysokou kapacitou na 9 kg bielizne
  • Spredu plnená práčka Samsung dokáže vyvinúť až 1 400 otáčok za minútu a pritom hlučnosť prania neprekročí 50 dB
  • Invertorový motor pre tichšiu a napriek tomu výkonnejšiu prevádzku práčky Samsung WW90J5446DW/ZO so zárukou 10 rokov
  • Keramické výhrevné teleso s veľmi dlhou životnosťou
  • Efektívnejšie pranie s technológiou aktívnych bublín Eco Bubble™
  • Funkcia aktívnej peny Bubble Soak sa postará aj o tie najodolnejšie škvrny bez nutnosti predpierania
  • Funkcia StayClean Drawer™ zabráni usadzovaniu zvyškov pracieho prostriedku v zásobníku
  • Systém Smart Check diagnostikuje problémy v ranom štádiu a pomocou aplikácie v smartfóne vám navrhne riešenie bez nutnosti asistencie technika
  • Elegantné transparentné dvierka práčky Crystal Gloss skrášlia váš interiér
  • U práčky Samsung budete môcť využiť štrnásť pracích programov a osem špeciálnych funkcií
  • G.LED displej a dotykové tlačidlá Touch Control pre ľahkú obsluhu
  • Ovládací panel v českom i slovenskom jazyku
  • Práčka s predným plnením Samsung WW90J5446DW disponuje aj detskou poistkou proti nechcenému zapnutiu
  • Spotrebič patrí do energetickej kategórie A+++, spotreba energie 130 kWh za rok a ročná spotreba vody je odhadovaná na 9 400 l
  • Rozmery práčky Samsung WW90J5446DW/ZO sú: 60 × 85 × 63 cm

Ešte efektívnejšie pranie s technológiou aktívnych bublín

Práčka s predným plnením Samsung WW90J5446DW ušetrí vaše náklady a zároveň ochráni farbu aj textúru vášho oblečenia. S efektívnou technológiou Eco Bubble™ sa totiž prací prostriedok zmení na aktívnu penu, ktorá do bielizne prenikne rýchlejšie a účinnejšie ju zbaví nečistôt. To platí aj pre pranie v studenej vode (15 °C). Vďaka Eco Bubble™ očakávajte silný a predsa šetrný čistiaci výkon, ktorý spotrebuje menej energie. Technológia bola na účinnosť testovaná podľa normy IEC 60456-2010 a spoločnosťou Springboard Engineering s využitím testovacej látky EMPA, ktorá laboratórne porovnáva účinky normálnych pracích prostriedkov a technológiu týchto aktívnych bublín.

Vysoký výkon a napriek tomu nízka hlučnosť práčky Samsung WW90J5446DW/ZO

Spredu plnená práčka Samsung WW90J5446DW disponuje digitálnym invertorovým motorom, ktorý sa môže pýšiť vyššou energetickou účinnosťou, dlhodobým výkonom a okrem toho aj nižšou hlučnosťou. Motor pracuje na princípe silných magnetov, ktoré zabezpečujú tichšiu a napriek tomu výkonnejšiu prevádzku. Zároveň spotrebováva, oproti iným bežným motorom, oveľa menej energie a je zaručená jeho dlhá životnosť. Tú určite potvrdí aj desaťročná záruka. Invertorový motor práčky Samsung WW90J5446DW/ZO má certifikát o životnosti 20 rokov vydaný nemeckou organizáciou Association for Electrical, Electronic & Information Technologies (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE).

Efektívne vyčistenie odolných škvŕn s aktívnou penou

Kto sa už niekedy nezdesil nad zničeným kúskom oblečenia po poliatí vínom, so stopami po mejkape, či škvrnami od trávy? S práčkou Samsung WW90J5446DW/ZO už svojmu tričku, alebo nohaviciam nebudete musieť dávať zbohom, pretože funkcia Bubble Soak, aktivovaná jedným stlačením tlačidla, sa postará aj o toto odolné znečistenie. Ak túto funkciu u práčky Samsung využijete, vaša bielizeň sa namočí do aktívnej peny, ktorá uvoľní aj zdanlivo nevyčistiteľné škvrny a uľahčí ich odstránenie. Funkcia Bubble Soak bola u práčky Samsung WW90J5446DW testovaná podľa 5. vydania normy IEC 60456.

Žiadny prací prášok nevyjde nazmar

Únavné čistenie zásobníka na prací prostriedok vás už nečaká. S funkciou StayClean Drawer™ a špeciálne navrhnutým preplachovacím systémom práčky Samsung WW90J5446DW/ZO sa už nestane, že by v zásobníku zostávali zvyšky pracieho prostriedku. Vo chvíli, keď sa prášok dostáva do bubna sa funkcia automaticky spustí a zásuvku na detergent prepláchne. Vaša práčka si tak zachová stále hygienicky čistý vzhľad bez usadenín od mydla a všetok prášok bude efektívne využitý pri praní.


Elegantné transparentné dvierka práčky

Spredu plnená práčka Samsung WW90J5446DW/ZO je navrhnutá aj s ohľadom na moderný dizajn, a tak vašu domácnosť skrášli svojím štýlovým vzhľadom a priehľadnými Crystal Gloss dvierkami.

Riešenie problémov jednoducho z pohodlia domova

So systémom automatického monitorovania chýb Smart Check, sa nebudete musieť obávať zbytočných nákladov a problémov vzniknutých pri poruche na spotrebiči. Smart Check zavčasu rozpozná a diagnostikuje vzniknuté chyby a odporučí vám, pomocou aplikácie vo vašom smartfóne s operačným systémom iOS či Android, ideálne a zároveň to najjednoduchšie riešenie. Nebudete tak musieť strácať čas a nervy s nákladným hľadaním servisného technika.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 61 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,3 m (1,3 m)

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 63 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Displej, Detská poistka
Technológie práčky Eco Bubble

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  SAWM004
Produktové číslo:  WW90J5446DW/ZE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11