Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG WW80TA026AE1LE + SAMSUNG DV80TA220AE/LE

+ 20 rokov záruka na motor
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW80TA026AE1LE + SAMSUNG DV80TA220AE/LE

Set práčky so sušičkou Samsung WW80TA026AE1LE + DV80TA220AE/LE

Tento set práčky so sušičkou Samsung WW80TA026AE1LE + Samsung DV80TA220AE/LE sa postará o dokonale čistú a suchú bielizeň v priebehu pár chvíľ. Aktívne bubliny dôkladne vyčistia aj odolné nečistoty, a zároveň sa postarajú o precízne výsledky a voňavú bielizeň aj pri nižšej teplote. Cyklus Hygiene Steam navyše vypúšťa z bubna práčky horúcu paru, ktorá likviduje až 99,9 % baktérií. Pri použití sušičky DV80TA220AE/LE oceníte prispôsobiteľné otvárania dverí, vďaka ktorému je možné sušičku bez problémov umiestniť kamkoľvek. Citlivé sušenie zaistia špičkové senzory a praktický filter 2 v 1 sa postará o precízne zachytenie nečistôt.

Práčka Samsung WW80TA026AE1LE

Poradí si aj s veľmi odolnými škvrnami

Make-up, tráva, víno alebo krv sú silným súperom každej práčky. Funkcia Bubble Soak je však pripravená aj na tie najextrémnejšie prípady. Jej tajomstvo spočíva v dôkladnom namáčaní v aktívnych bublinách, ktoré intenzívne uvoľňujú nečistoty, aby ste z práčky Samsung WW80TA026AE1LE vytiahli vždy voňavú a čistú bielizeň.

Aktívne bubliny pre čistejšiu bielizeň

Rýchly životný štýl potrebuje rýchle a efektívne pranie. S inovatívnou práčkou Samsung WW80TA026AE1LE a jej technológiou Eco Bubble bude vaše oblečenie dokonale čisté a voňavé aj pri nízkych teplotách. Dômyselná technológia totiž mení prací prostriedok na aktívnu penu, ktorá dôsledne preniká do vlákien textílie, aby odstránila všetky škvrny a nečistoty. Navyše vďaka kratšiemu režimu šetríte nielen výdavky za energie, ale aj životné prostredie.

Tichá spredu plnená práčka s 10-ročnou zárukou

Na spredu plnenú práčku Samsung WW80TA026AE1LE je spoľahnutie. Je vybavená technológiou digitálneho invertora, ktorý využíva silné magnety, aby ponúkol tichý, ale zároveň výkonný chod spotrebiča. Práčka Samsung WW80TA026AE1LE sa tiež vyznačuje nízkou spotrebou energie, dlhou životnosťou a navyše k nej dostanete až 10-ročnú záruku.

Antibakteriálne pranie v horúcej pare

Svet je plný alergénov, vírusov a baktérií, ktoré sa môžu zachytiť aj na našom oblečení. Moderný set práčky a sušičky Samsung WW80TA026AE1LE myslí aj na dôkladnú dezinfekciu. Cyklus Hygiene Steam zvyšuje kvalitu prania tým, že priamo z bubna vypúšťa horúcu paru, ktorá následne preniká do oblečenia. Dokáže takto odstrániť až 99,9 % baktérií a alergénov.

Sušička Samsung DV80TA220AE/LE

Sušička bielizne má prispôsobiteľné otváranie

Do kúpeľne, chodby či technickej miestnosti - nech už sušičku Samsung DV80TA220AE/LE umiestnite kamkoľvek, dokonale sa zladí s vaším domovom. Spotrebič je totiž vybavený praktickými priehľadnými dvierkami, u ktorých sa môžete sami rozhodnúť, či ich budete otvárať doprava alebo doľava.

Pokročilé senzorické sušenie

O svoju bielizeň sa v sušičke Samsung DV80TA220AE/LE naozaj báť nemusíte. Dbá na neho hneď trojica senzorov technológie OptimalDry, ktorá monitoruje vlhkosť bielizne a koriguje dobu sušenia pre tie najlepšie výsledky v najkratšom čase. Šetrí tak nielen energiu, ale aj samotné tkaniny, a zároveň vás upozorní, až príde čas na vyčistenie výmenníka tepla.

Sušička prádla Samsung DV80TA220AE/LE šetrí energiu

So sušičkou prádla Samsung DV80TA220AE/LE ušetríte nielen náklady za spotrebu elektriny, ale aj dopady na životné prostredie a zároveň svoj drahocenný čas. Moderná technológia tepelného čerpadla zabezpečuje jemné, šetrné, ale efektívne sušenie rôznych druhov tkanín. Sušička ohrieva vzduch pomocou tzv. chladiva, a vďaka recyklácii teplého vzduchu dochádza k väčšej úspore energie.

Dokonale suchá a nepokrčená bielizeň

Zabudnite na otravné žehlenie - po vybratí oblečenia zo sušičky Samsung DV80TA220AE/LE ho môžete bez problémov rovno uložiť do svojej šatníkovej skrine. Stačí využiť funkciu Wrinkle Prevent, ktorá po ukončení sušenia otáča bubon v prerušovaných intervaloch tak, aby zabránila nežiaducim záhybom a pokrčeniu.

Jednoduchá údržba sušičky bielizne Samsung

Sušička bielizne Samsung DV80TA220AE/LE bude slúžiť vám, nie vy jej. Je vybavená pokročilým filtrom 2 v 1 s dvojvrstvovým sieťovým filtrom, takže filter výmenníka tepla nie je potrebný. A až bude potrebné filter či výmenník tepla vyčistiť, pripomenie sa vám praktickými alarmami.

Veľmi rýchle sušenie

Škvrna od rannej kávy na košeli, v ktorej ste chceli zažiariť na pracovnom pohovore? Pre sušičku Samsung DV80TA220AE/LE žiadny problém - stačí ju vyprať a zvoliť program Dry 35', ktorý rýchlo a spoľahlivo vysuší až 1 kg bielizne počas neuveriteľných 35 minút.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 1,41 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 176 kWh/annum

Farba sušičky

Farba Biela

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda B
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) A

Farba práčky

Farba Biela

Vlastnosti sušičky

Typ modelu Samostatne stojací model
Súprava na pripojenie k odpadu Áno

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda B
Doba trvania (program ECO 40-60) 218 min (3,63 h)
Emisie hluku šíreného vzduchom A
Vážená spotreba vody na cyklus 48 l

Vlastnosti práčky

Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14
Maximálne otáčky pri odstreďovaní 1 200 ot./min

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Systém proti krčeniu bielizne, Detská poistka

Rozmery sušičky

Výška 85 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 65 cm

Rozmery práčky

Výška 85 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 55 cm
Kód:  SAMSET26
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08