Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Automatické práčky

Automatická práčka (anglicky washing machine) a jej správny výber je ovplyvnený celým radom parametrov. Zvážiť by ste mali nielen spôsob plnenia a objem valca, ale aj spotrebu vody či elektriny, doplnkové funkcie a v neposlednom rade rozmery. Pokiaľ chcete ísť na istotu, čítajte ďalej a nechajte si s výberom automatickej práčky poradiť.

Pokračovať
Spresniť parametre
457 položiek

Automatické práčky

Neviete si rady ako vybrať práčku? Stačí zhodnotiť svoje priority a potom si už len vybrať z toho, čo trh ponúka. Pokiaľ sa vám zdá, že klasická automatická práčka je prežitok a nebaví vás následné vešanie a sušenie bielizne, máte tú výhodu, že si dnes môžete kúpiť priamo práčku so sušičkou, ktorá vás týchto starostí zbaví. 

Pokračovať

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03