Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG WW80T304MWW/LE

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW80T304MWW/LE


Veľmi tichý chod práčky Samsung WW80T304MWW/LE s výkonným motorom

Súčasťou úzkej práčky Samsung WW80T304MWW/LE je kvalitný invertorový motor zabezpečujúci veľmi tichý chod spotrebiča. Motor využíva na svoju prevádzku silné magnety, vďaka čomu je zaručená výkonnejšia prevádzka. Zároveň je motor menej energeticky náročný a zaručuje dlhšiu životnosť. Spoločnosť Samsung poskytuje 10-ročnú záruku na motor práčky Samsung WW80T304MWW/LE.

Perte rýchlo, ale zároveň šetrne a účinne

Spredu plnená práčka Samsung WW80T304MWW/LE vám ponúkne program Rýchle pranie, ktorý je dokonalým riešením pre všetkých, ktorí sa ponáhľajú a potrebujú mať bielizeň rýchlo vypratú. Program vám zaberie iba 18 minút, aj napriek tomu však dokáže rýchlo a efektívne odstrániť nečistoty z vášho oblečenia.

Bubon práčky Samsung WW80T304MWW/LE s funkciou Drum Clean pre čistotu bez baktérií

Bubon práčky Samsung WW80T304MWW/LE udržuje vnútorný priestor práčky stále hygienicky čistý. Práčka plnená spredu je totiž vybavená funkciou Drum Clean, ktorá odstraňuje z bubna 99,9 % baktérií, ktoré môžu spôsobovať nepríjemný zápach. Funkcia využíva kombináciu namáčania, pulzovania a vysokorýchlostného odstreďovania, pri ktorých nie je potrebné používať žiadne čistiace prostriedky. Úzka práčka Samsung WW80T304MWW/LE vás sama upozorní, keď je potrebné čistenie začať.

Spredu plnená práčka Samsung WW80T304MWW/LE ponúka možnosť odloženého konca

Spredu plnená práčka Samsung WW80T304MWW/LE vám ponúka možnosť odloženého konca. Vďaka tejto funkcii si môžete veľmi pohodlne naplánovať koniec pracieho cyklu až na 24 hodín dopredu. Práčku Samsung WW80T304MWW/LE teda môžete nastaviť tak, aby doprala vo chvíli, keď sa vrátite domov z práce, či prechádzky. Bielizeň tak bude krásne voňavá.

Práčka s predným plnením Samsung WW80T304MWW/LE s prehľadným a širokým LED displejom

Jednoduché ovládanie práčky Samsung WW80T304MWW/LE vám zabezpečí široký LED displej, ktorý zobrazuje aktuálny stav prania, nastavenie programu, či zostávajúci čas a priebeh cyklu. Všetko tak máte ihneď na očiach. Práčka s predným plnením Samsung WW80T304MWW/LE má na výber až 14 programov, ktoré vám pomôžu zabezpečiť dokonalú čistotu bielizne.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 58 kg

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda D
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 46,5 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 89 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Detská poistka

Farba práčky

Farba Biela

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda D
Doba trvania (program ECO 40-60) 218 min (3,63 h)
Emisie hluku šíreného vzduchom B
Vážená spotreba vody na cyklus 48 l
Kód:  SAWM056
Produktové číslo:  WW80T304MWW/LE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02