Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG WW80M644OPW/ZE + SAMSUNG DV90N62632W/ZE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW80M644OPW/ZE + SAMSUNG DV90N62632W/ZE

Využite našu výhodnú ponuky a vybavte vašu domácnosť modernými spotrebičmi od spoločnosti Samsung. V tomto prípade ide o praktickú súpravu práčky WW80M644OPW/ZE a sušičky DV90N62632W/ZE. Oba spotrebiče vynikajú moderným dizajnom, novodobými technológiami, účinnosťou a energetickou nenáročnosťou. Oba spotrebiče patria do energetickej triedy A+++ a počas prevádzkovania vďaka tomu ušetríte nemalé finančné výdavky. Určite vás poteší jednoduché a intuitívne ovládanie práčky a sušičky SAMSUNG. Práčka je vďaka invertorovému motoru veľmi tichá. Na motor je 10-ročná záruka. Veľkou prednosťou práčky je aj technológia, ktorá reaguje na množstvo náplne, čím práčka dosahuje nižšiu spotrebu vody a energie.

Kľúčové vlastnosti práčky Samsung WW80M644OPW/ZE

  • Práčka patrí do energetickej triedy A+++
  • Samostatne stojaci model
  • Určená na 8 kg bielizne
  • Program Super Speed vyperie už za 39 minút
  • Špeciálne dvierka umožnia pridávanie bielizne počas prania
  • Aplikácia Samsung Q-rator na pohodlné ovládanie
  • Digitálny invertorový motor so silnými magnetmi a s 10-ročnou zárukou

Skvelá práčka Samsung WW80M644OPW/ZE

Zanechajte skvelý dojem s perfektne vypranou bielizňou, bez škvŕn. Práčka Samsung WW80M644OPW/ZE to zvládne úplne s prehľadom. Veľký bubon umožní vyprať až 8 kg bielizne. Nemusíte sa báť prať ani vaše drahocenné kúsky. Jedinečná konštrukcia bubna Q-Drum využíva nezávislú rotáciu samotného bubna a jeho zadnej steny, čím sa pri praní vytvára oveľa účinnejšie prúdenie vody a pohyb bielizne. Vďaka tomu bude vaše oblečenie  vyprané rýchlo, účinne – a navyše naozaj šetrne. K menej časovo náročnej práci prispieva aj inovatívna konštrukcia perličkového bubna. Veľkou prednosťou práčky Samsung WW80M644OPW/ZE je možnosť pridávania zabudnutej bielizne počas prania. 

Aplikácia Samsung Q-rator pre ešte ľahšiu prácu

Spolu s práčkou získate aj inteligentného pomocníka. Samsung Q-rator je praktická aplikácia, ktorá urobí vaše domáce práce oveľa pohodlnejšími. Prepojí váš inteligentný telefón s práčkou Samsung WW80M644OPW/ ZE a poskytne vám možnosť načasovať pranie na diaľku, odporučí optimálne nastavenie pracieho cyklu podľa vybraného oblečenia, svedomito nahlási akékoľvek poruchy, či problémy a pomôže s ich odstránením.


Kľúčové vlastnosti sušičky Samsung DV90N62632W/ZE

  • Sušička s energetickou účinnosťou A+++
  • Určená na 9 kg bielizne
  • Inteligentné senzory OptimalDry
  • Praktický filter 2 v 1
  • Technológia AirWash využíva horúci vzduch na to, aby látku zbavil baktérií aj zápachu
  • Možnosť spustiť program sušenia bielizne pomocou vášho mobilného telefónu

Vždy perfektne vysušené so sušičkou Samsung DV90N62632W/ZE

Sušička DV90N62632W/ZE od spoločnosti Samsung je moderná vo všetkých ohľadoch a tak vás neprekvapí možnosť spustiť program sušenia bielizne pomocou vášho mobilného telefónu. Všetko vďaka tomu vyriešite ľahko, rýchlo a navyše veľmi komfortne. Dômyselné, že? Pripravené je však toho pre vás oveľa viac. Inteligentné senzory s funkciou OptimalDry rozpoznajú čistotu, teplotu a zostatkovú vlhkosť tepelného výmenníka. V reálnom čase potom toto riešenie upravuje dobu sušenia tak, aby sušička dosiahla tie najlepšie výsledky za čo najkratší čas a pri čo najnižšej spotrebe. Určite oceníte aj fakt, že sušička disponuje dvojvrstvovým sieťovým filtrom, ktorý úplne nahradzuje čistiaci filter pre tepelný výmenník. 


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh/annum

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  SAMSET05
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09